Microsoft släpper Windows 10 Insider Build 19624

0 Shares

Idag är en stor dag för Microsoft eftersom företaget har meddelat ett antal nya hårdvaruenheter, inklusive Surface Book 3 och Surface Go 2.

Det har också rullat ut ännu en ny Windows 10-byggnad för Insiders på den snabba ringen.

SE ÄVEN: Hur och varför ska du uppgradera från Windows 10 Home till Professional

Bygg 19624 är en annan ganska liten flygning. Förändringar och förbättringar inkluderar:

Microsoft stänger tillfälligt av den nya sökrutan på standardsidorna för appinställningar medan den fungerar för att förbättra prestanda och tillförlitlighet. Microsoft uppdaterar VPN-anslutningslogiken baserat på feedback, så att om du kopplar från ett VPN-nätverk kommer det nu att avmarkera alternativet att automatiskt ansluta (liknande hur det hanteras för Wi-Fi). Baserat på feedback uppdaterar Microsoft texten i dialogrutan Lägg till en enhet så att listan med exempel under Bluetooth innehåller kontroller. Microsoft uppdaterar avsnittet Valfria uppdateringar tillgängliga som visas i inställningarna för Windows Update, så att du nu kan kopiera texten om du behöver den.

Korrigeringar i byggnaden är:

Åtgärdade ett problem som orsakade oväntat flimmer över Windows-skalytor och appar under de två senaste byggnaderna. Åtgärdade ett problem som orsakade att IIS-konfigurationen var inställd på standard efter att ha tagit en ny version. Åtgärdade ett problem som orsakade ett övergående åtkomstfel när man snabbt växlar mellan WSL-distributioner med File Explorer-integrationen. Åtgärdade ett problem som påverkade explorer.exe tillförlitlighet för vissa Insiders nyligen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Inställningar och volymflygning i aktivitetsfältet kraschade nyligen när du valde vissa slutpunkter från ljudslutlistan. Fixade ett tävlingsvillkor som kan leda till att VPN inte ansluter automatiskt (om det var inställt för att göra det) efter uppgraderingen. Microsoft har åtgärdat ett problem där batteriikonen på låsskärmen alltid visas nära tom, oavsett faktiska batterinivåer. Om du fortfarande har det här problemet, vänligen rapportera det i Feedback Hub. Fixade en ny fråga där Windows Hello skulle känna igen dig men inte avvisa låsskärmen om du öppnade din bärbara dator efter att den hade sovit och den var ansluten till en extern bildskärm med en extern kamera. Åtgärdade ett problem som kan leda till att din enhetsfel kontrolleras efter att den har sovit. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa Bluetooth-möss var mycket långsamma att återansluta till din enhet efter att den hade sovit. Åtgärdade ett problem som hindrade dig från att navigera ut ur Connect-appens inställningsdialog med en mus. Åtgärdade ett problem som ledde till att Windows Securitys Core Isolation-funktion inte aktiverades på vissa enheter nyligen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Windows Update misslyckades med felkoden 0x800700b7. Åtgärdade ett dödläge som kan leda till att Windows Update söker efter uppdateringar som inte slutförts och visas som pågår tills Inställningar stängdes och öppnades igen. Åtgärdade ett problem där några av knapparna och länkarna på sidan Språkinställningar inte hade rätt färg när de använde hög kontrast. Åtgärdade ett problem där texten i fönstret Optimera enheter under avsnittet Schemalagd optimering skulle trunkeras på ett antal olika språk och vid vissa textskalningsnivåer.

Kända problem inkluderar:

Microsoft är medveten om att Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Microsoft undersöker ett problem där vissa enheter kanske inte kan uppdatera till denna version med felkoden 0xc0000409. Om du får detta fel kan du överväga att pausa uppdateringar tills en framtida flygning. Microsoft arbetar med att fixa ett problem för en framtida byggnad av Insider Preview där i Inställningar> Sekretess visar sektionerna Dokument och nedladdningar en trasig ikon bredvid deras sidnamn (bara en rektangel).

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares