Microsoft släpper Windows 10 Insider Preview Build 19587 med Narrator och volymförbättringar

0 Shares

De senaste Windows 10 Insider-byggningarna har inte varit enormt spännande, men det är nog ingen överraskning med tanke på världens tillstånd just nu och antalet människor som byter till att arbeta hemifrån.

Dagens nya Insider-release för dem på Fast-ringen, Build 19587, är inget undantag, men det kommer med ett antal förbättringar och korrigeringar.

SE ÄVEN:

Allmänna förändringar och förbättringar i denna version inkluderar:

Baserat på återkoppling, när du har avaktiverat din volym, kommer volymen nu inte att tystas när du använder hårdvarutangentbordets volymknappar förrän du höjer volymen (eller manuellt avaktiverar). Gjorde ett par förbättringar av Skärmläsaren och hur det fungerar med några av kontrollerna i Windows: Skärmläsaren använder nu en mer vänlig sträng för att beskriva ljudutmatningen i rullgardinsmenyn Välj uppspelningsenhet i volymflygningen. Skärmläsaren meddelar nu mer information i dialogrutan Lägg till Bluetooth eller andra enheter i appen Inställningar när den först öppnades.

Korrigeringar inkluderar:

Åtgärdade ett problem där den nya ikonen bredvid Skanna med Microsoft Defender i File Explorer: s snabbmeny inte hade en transparent bakgrund. Åtgärdade ett problem som kan leda till att sidan Standardappar i Inställningar kraschar när du försökte ändra standardvärden. Åtgärdade ett problem som kan leda till att sökrutan saknas i vissa appar. Åtgärdade ett problem där vissa filer inte kunde öppnas i win32-appar från File Explorer när sökvägen till filen var mycket lång och delar av sökvägen innehöll östasiatiska tecken. Åtgärdade ett problem där miniatyrer inte genererades för bilder i en arbetsmapp. Åtgärdade ett problem där att lägga till kolumnen Session på fliken Användare i Aktivitetshanteraren skulle leda till att inte kunna expandera detaljerna för en viss användare.

Kända problem är:

Microsoft blockerar denna build från ARM-enheter på grund av ett problem som får dem att få en bugcheck. BattlEye och Microsoft har hittat inkompatibilitetsproblem på grund av förändringar i operativsystemet mellan vissa Insider Preview-versioner och vissa versioner av BattlEye anti-cheat-programvara. För att skydda Insiders som kan ha dessa versioner installerade på sin dator har Microsoft tillämpat ett kompatibilitetsbehåll på dessa enheter från att erbjudas berörda versioner av Windows Insider Preview. Se den här artikeln för mer information. Microsoft är att medvetna Narrator- och NVDA-användare som söker den senaste versionen av Microsoft Edge baserat på Chromium kan uppleva vissa svårigheter när de navigerar och läser visst webbinnehåll. Skärmläsaren, NVDA och Edge-teamen är medvetna om dessa problem. Användare av äldre Microsoft Edge påverkas inte. NVAccess har släppt en NVDA 2019.3 som löser det kända problemet med Edge. Microsoft undersöker rapporter om uppdateringsprocessen som hänger under längre perioder när de försöker installera en ny version. Vissa enheter kan uppleva en bugcheck (GSOD) under omstart för att installera den här uppdateringen. Om detta händer loggar du in, schemalägger en tid för uppdateringen att installera och loggar sedan av alla användarprofiler före den schemalagda installationstiden. Installationen fortsätter sedan som förväntat. Avsnittet Dokument under Sekretess har en trasig ikon (bara en rektangel). När du försöker använda Win + PrtScn för att fånga en skärmdump sparas inte bilden i katalogen Skärmdumpar. För närvarande måste du använda ett av de andra alternativen för att ta skärmdumpar, till exempel WIN + Shift + S. Microsoft undersöker rapporter där processen när korruptionsreparation (DISM) körs kommer att sluta vid 84,9 procent. Microsoft undersöker rapporter om att Sticky Notes-fönster inte kan flyttas på skrivbordet. Som en lösning, när du ställer in fokus på Sticky Notes, tryck på Alt + Mellanslag. Detta öppnar en meny som innehåller ett alternativ för att flytta. Välj det, då ska du kunna använda antingen piltangenterna eller musen för att flytta fönstret.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares