Microsoft släpper Windows 10 maj 2020-uppdatering till utvecklare

0 Shares

Microsoft-byggnad i Kalifornien

Microsoft förbereder sig för en (trolig) 28 maj-lansering av Windows 10 maj 2020-uppdatering, men utvecklare kan redan ta tag i den här funktionsuppdateringen just nu.

Windows 10 maj 2020 Update / Windows 10 version 2004 / Windows 10 20H1 skulle ha slutförts nyligen, men Microsoft bestämde sig för att utfärda ytterligare en uppdatering till den – och företaget kommer att släppa den med vetskap om att det fortfarande är problematiskt. Men nu, i en indikation på att den offentliga lanseringen är precis runt hörnet, har Microsoft gjort maj 2020-uppdateringen tillgänglig för MSDN-abonnenter.

Se även:

Innan Microsofts beslut att driva ut ytterligare en uppdatering till maj 2020-uppdateringen var det redan möjligt att ladda ner det som trodde var den färdiga byggnaden. Nu när företaget har släppt en uppdaterad version av ISO till MSDN-prenumeranter kan vi vara ganska säkra – om inte helt säkra – att detta är byggnaden som kommer att rulla ut för alla.

Som rapporterats av Windows Latest har utvecklare som har MSDN-prenumerationer nu tillgång till konsument- och affärsversioner av maj 2020-uppdateringen; ARM64-versionen är dock ännu inte tillgänglig.

Microsoft har inte gjort några meddelanden om exakt när alla andra kommer att börja få tillgång till uppdateringen, men de senaste rykten talar starkt för att 28 maj är det mest troliga datumet, även om 26 maj också har flyttats.

Innan den officiella utgåvan kan du kolla in vad som är nytt i Windows 10 maj 2020-uppdateringen.

Bildkredit: Walter Cicchetti / Shutterstock

0 Shares