Microsoft släpper Windows 10 oktober 2018 Update Build 17754 med massor av korrigeringar

0 Shares

Nästa stora funktionsuppdatering för Windows 10, Redstone 5 eller oktober 2018-uppdateringen, som den nu är officiellt känd, närmar sig att vara klar.

Microsoft lanserar regelbundet byggnader till Fast ring Insiders, och dagens nya version, Build 17754, löser många problem med OS-uppdateringen.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Byggvattenmärket i skrivbordets nedre högra hörn finns inte längre i denna version. Detta betyder inte att detta är den slutliga byggnaden eftersom Microsoft inte är klar ännu och just nu börjar fasen med att checka in den slutliga koden för att förbereda sig för den slutliga utgåvan. Åtgärdade ett problem som resulterade i minskad tillförlitlighet för Action Center under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem där om du öppnade en av aktivitetsfältets flyouts (som nätverk eller volym) och sedan snabbt försökte öppna en annan, skulle det inte fungera. Åtgärdade ett problem för personer med flera bildskärmar, där vissa element kan bli oväntat små om dialogrutan Öppna eller Spara flyttades mellan bildskärmar. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar kraschade nyligen när fokus ställdes till sökrutan i appen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa spel, som League of Legends, inte startade / anslöt ordentligt under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem där att klicka på webblänkar i PWA som Twitter inte öppnade webbläsaren. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa PWA inte gick korrekt efter att appen hade stängts av och sedan återupptogs. Åtgärdade ett problem där att klistra in flera rader på vissa webbplatser med Microsoft Edge kan lägga till oväntade tomma rader mellan varje rad. Fixade en krasch i de senaste flygningarna när man använder pennan för att bläcka i Microsoft Edge’s webbanteckningar. Fixade en högt slående Task Manager-krasch under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Inställningar kraschade för Insiders med flera bildskärmar när du ändrade olika alternativ under Visningsinställningar under de senaste flygningarna. Åtgärdade en krasch när du klickade på Verifiera-länken på sidan Kontoinställningar i de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem där innehållet på sidan Appar och funktioner inte skulle laddas förrän applistan var klar, vilket resulterade i att sidan visas tom en stund. Åtgärdade ett problem där listan under Inställningar för inbyggda fraser för Pinyin IME var tom. Åtgärdade ett problem i Skärmläsaren där aktivering av Microsoft Edge-historikobjekt inte skulle fungera i skanningsläge. Microsoft gjorde några förbättringar i Narrator Selection när man gick framåt i Microsoft Edge.

Kända problem inkluderar:

När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. Skärmläsaren läser ibland inte i appen Inställningar när du navigerar med hjälp av Tabb- och piltangenterna. Försök att byta till läget Skärmläsare tillfälligt. Och när du inaktiverar skanningsläget igen läser Skärmläsaren nu när du navigerar med hjälp av Tab och piltangenten. Alternativt kan du starta om Skärmläsaren för att kringgå problemet.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares