Microsoft släpper Windows 10 oktober 2018 Update Build 17755 till snabbringen

0 Shares

Vi närmar oss slutspelet för nästa stora funktionsuppdatering för Windows 10. Redstone 5, eller uppdateringen för oktober 2018 för att ge det sitt officiella namn, är nästan klar och Insider-uppdateringarna som fortfarande rullar ut nu är mest fokuserade på fixa problem.

Build 17755 korrigerar vissa problem med operativsystemet, men gör också stora förbättringar av Your Phone-appen.

Denna byggnad låter dig skicka foton och SMS-meddelanden från Android på din dator, vilket gör Your Phone-appen mycket mer användbar. Andra allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar inkluderar:

Byggvattenmärket i skrivbordets nedre högra hörn finns inte längre i denna version. Detta betyder inte att detta är den slutliga byggnaden eftersom Microsoft inte är klar ännu och just nu börjar fasen med att checka in den slutliga koden för att förbereda sig för den slutliga utgåvan. Åtgärdade ett problem som resulterade i långsammare återupptagning från viloläge på vissa enheter under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att HDR-video klippts oväntat i vissa situationer. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Windows Hello tillbringade mer tid i “Gör sig redo” -tillstånd i de senaste byggnaderna.

Det finns fortfarande ett par kända problem att vara medveten om:

När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. Skärmläsaren läser ibland inte i appen Inställningar när du navigerar med hjälp av Tabb- och piltangenterna. Försök att byta till läget Skärmläsare tillfälligt. Och när du inaktiverar skanningsläget igen läser Skärmläsaren nu när du navigerar med hjälp av Tab och piltangenten. Alternativt kan du starta om Skärmläsaren för att kringgå problemet.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares