Microsoft släpper Windows 10 oktober 2018 Update Build 17758, med ett känt problem

0 Shares

Windows Insiders som testar nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10 – uppdateringen från oktober 2018, aka Redstone 5 – är vana att bara se byggnader med en lång lista med korrigeringar och förbättringar nu.

Bygg 17758, släppt idag på Fast-ringen, är inte annorlunda.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Byggvattenmärket i skrivbordets nedre högra hörn finns inte längre i denna version. Detta betyder inte att detta är den slutliga byggnaden eftersom Microsoft inte är klar ännu. Det börjar just nu fasen med att checka in den slutliga koden för att förbereda sig för den slutliga utgåvan. Åtgärdade ett problem som resulterade i att bakåtknappen i Inställningar och andra appar blev vit text på en vit bakgrund om du svävade över den. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Skärmläsaren inte läste utvalda ordval när du skrev med en IME (till exempel på japanska). Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar kraschade när du försökte spara en fil från appen. Åtgärdade ett problem som resulterade i att explorer.exe kraschade nyligen när du klickade på alternativet “Importera foton och videoklipp” från ett autoplay-meddelande. Åtgärdade ett problem som ledde till att delning i närheten inte fungerade för lokala konton där kontonamnet innehöll vissa kinesiska, japanska eller koreanska tecken.

Det enda kända problemet i denna version är:

När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares