Microsoft släpper Windows 10 oktober 2018 Update Build 17760 till Fast ring, utan kända problem

0 Shares

Microsoft är i slutskedet av att polera upp nästa funktionsuppdatering för Windows 10. Insiders som var irriterade över att operativsystemet störde installationen av Chrome och Firefox behöver inte längre oroa sig eftersom Microsoft har stängt av just denna irritation.

Om du spelar Tencent-spel kommer du att vara glad att veta att Microsoft nu säger att uppdateringen från oktober 2018 kommer att vara helt kompatibel med dem.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Byggvattenmärket i skrivbordets nedre högra hörn finns inte längre i denna version. Detta betyder inte att detta är den slutliga byggnaden eftersom Microsoft inte är klar ännu och just nu börjar fasen med att checka in den slutliga koden för att förbereda sig för den slutliga utgåvan. Åtgärdade problemet som orsakade att appar som använder .NET 4.7.1 inte fungerar korrekt i tidigare versioner. Åtgärdade ett problem som resulterade i renderingsproblem i vissa typer av PDF-filer i Microsoft Edge. Åtgärdade ett problem som kan orsaka en krasch när du använder svep för att navigera tillbaka i Microsoft Edge. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Microsoft Edge kraschade efter att ha tryckt på F12 på vissa webbsidor om vissa tillägg var aktiverade. Åtgärdade ett problem som resulterade i att ikonerna på Microsoft Edge-felsidor inte syns på lokaliserade builds. Fixade ett underflöde i Windows Security-appen som kan resultera i att användargränssnittet oväntat visar att ett mycket stort antal hot hade hittats.

Det finns för närvarande inga större kända problem i denna version.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares