Microsoft släpper Windows 10 oktober 2018 Update Build 17763 till snabbringen

0 Shares

För tre dagar sedan rullade Microsoft ut Windows 10 Build 17760 till Windows Insiders. Denna byggnad för den kommande uppdateringen från oktober 2018 (aka Redstone 5) var den första med “inga kända problem”, som visar hur nära vi kommer till den faktiska utgåvan.

Sedan dess har företaget dock hittat och fixat ett antal ytterligare problem och stött på ett par till som kommer att behandlas i en efterföljande version.

SE ÄVEN:

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i nya Build 17763 inkluderar:

Byggvattenmärket i skrivbordets nedre högra hörn finns inte längre i denna version. Detta betyder inte att Microsoft är klar … Åtgärdade ett problem där vidröring av ett Flash-element i Microsoft Edge med två eller flera fingrar kan leda till att fliken kraschar. Åtgärdade ett problem där miniatyrer och ikoner kanske inte återges om det fanns några videofiler som sparats på skrivbordet. Åtgärdade ett problem där vissa Bluetooth-ljudenheter inte skulle spela upp ljud i appar som också använde mikrofonen. Åtgärdade ett problem som resulterade i en oväntat ökad användning av batteriet nyligen när du använder vissa appar som OneNote. Åtgärdade ett problem i PowerShell där det inte visade tecken korrekt på japanska. Åtgärdade ett problem som resulterade i att skalningsfaktorer för skärmen inte tillämpades korrekt (så användargränssnittet var mindre än förväntat) när du tittade på ett fjärrskrivbordsfönster i helskärm på en skärm inställd på vissa skärmskalningar.

Kända problem i denna version inkluderar:

Aktivitetshanteraren rapporterar inte korrekt CPU-användning. Pilar för att expandera “Bakgrundsprocesser” i Aktivitetshanteraren blinkar konstant och konstigt.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares