Microsoft släpper Windows 10 Redstone 5 Build 17728, retar nya Your Phone app

0 Shares

Den andra Windows 10 Redstone 5 Bug Bash pågår för närvarande, men det har inte hindrat Microsoft från att rulla ut Windows 10 Insider Preview Build 17728 (RS5) till Insiders i snabbringen.

Den här nya versionen introducerar ett antal förändringar, förbättringar och korrigeringar, och Microsoft använde också den här nya flygningen för att beskriva den kommande Your Phone-appen som snart gör det möjligt för iOS- och Android-användare att synkronisera innehåll från sina telefoner till en Windows 10-dator.

SE ÄVEN:

Genom att göra appmeddelandet säger Microsoft:

Snart kommer vi med den första uppsättningen funktioner till din telefonapp för Windows Insiders med en Android-enhet. Ta en bild på din Android, se den på din dator. Du kan äntligen sluta skicka bilder till dig via e-post. Med din telefonapp synkroniseras din Androids senaste foton automatiskt till din dator. Behöver du lägga till ett foto i din presentation? Vill du sprida upp den selfien med lite Windows Ink-åtgärd? Dra bara och släpp.

iPhone-användare är inte heller utelämnade. För dem säger Microsoft:

För iPhone-användare hjälper din telefonapp dig att länka din telefon till din dator. Surfa på webben på din telefon och skicka sedan webbsidan direkt till din dator för att fortsätta där du slutade för att fortsätta vad du gör – läs, titta på eller bläddra bland alla fördelarna med en större skärm. Med en länkad telefon är det bara en del att fortsätta på din dator.

När vi kommer tillbaka till den nya versionen finns det ett antal förbättringar för Narrator, inklusive:

Pålitlighet: Gjorde förbättringar i Skärmläsarens tillförlitlighet.

Skanningsläge: Läsning och navigering i skanningsläge har förbättrats. Att välja text i skanningsläge har också förbättrats. Att välja framåt i Edge har några kända problem som undersöks aktivt.

Snabbstart: Länken i inställningar för att starta om QuickStart ska nu fungera tillförlitligt och startas från den allra första välkomstsidan. QuickStart bör också mer tillförlitligt fokusera när Skärmläsaren startas, vilket innebär att Skärmläsaren bör börja läsa den automatiskt.

Ge feedback: Tangenttrycket för att ge feedback har ändrats. Det nya tangenttrycket är Skärmläsare + Alt + F. Detta fungerar både i standard- och äldre layouter. Obs! Legacy-layouten låter dig också använda Skärmläsare + E för att skicka feedback.

Flytta Nästa, Flytta Föregående och Ändra vy: När du ändrar bildskärmens vy till antingen tecken, ord, rader eller stycken kommer kommandot Läs nuvarande objekt att läsa texten för den specifika vystypen mer tillförlitligt.

Ändringar av tangentbordskommandot: Tangenttrycket för att flytta till början av texten har ändrats till Skärmläsare + B (var Skärmläsare + Kontroll + B), Flytta till slutet av text har ändrats till Skärmläsare + E (var Skärmläsare + Kontroll + E).

Blindskrift: Förbättrad användning av punktskriftskommandon när du använder berättartangenten från punktskärmen.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade problemet vilket resulterade i att Clock & Calendar flyout ibland inte visas förrän du klickade på Start eller Action Center. Samma fråga påverkade både aviseringar och hopplistorna i aktivitetsfältet. Åtgärdade ett problem som resulterade i att minimerade appar som har miniatyrer av miniatyrer i Aktivitetsvy. Åtgärdade ett problem där när öppen Aktivitetsvy skulle krascha om du trycker på Alt + F4 och tidslinjen var aktiverad. Åtgärdade ett problem där tidslinjens rullningsfält inte fungerade med beröring. Åtgärdade ett problem där den övre gränsen för UWP-appar fortfarande skulle vara accentfärgad även om en accentfärgad gräns var inaktiverad i Inställningar. Åtgärdade ett problem som resulterade i att topparna på appar i surfplattform klipptes (dvs. saknade pixlar). Åtgärdade ett problem där aktivitetsfältet skulle ligga kvar på helskärmsappar om du tidigare hade svävat över någon grupperad aktivitetsfältikon för att få fram den utökade listan med förhandsvisningar, men sedan klickat någon annanstans för att avvisa den. Appar ändras bättre nu efter DPI-ändringar. Åtgärdade ett problem där Sök på sida i Microsoft Edge slutade fungera för öppna PDF-filer när PDF-filen hade uppdaterats. Åtgärdade ett problem där Ctrl-baserade kortkommandon (som Ctrl + C, Ctrl + A) inte fungerade i redigerbara fält för PDF-filer som öppnats i Microsoft Edge. Åtgärdade ett problem där ikonerna i Microsoft Edge-tilläggsfönstret kom oväntat nära växlarna. Åtgärdade ett problem där det aktiverade / inaktiverade tillståndet för snabbstart skulle återställas till standard efter uppgradering. Efter uppgradering av denna byggnad kommer ditt föredragna tillstånd att bestå. Åtgärdade ett problem där Windows Security-ikonen i meddelandefältet i aktivitetsfältet (systray) skulle bli lite suddigare varje gång det uppstod en upplösningsändring. Åtgärdade ett problem där miljövariabeln USERNAME återvände SYSTEM när den frågades från en icke-förhöjd kommandotolk i senaste byggnader. Åtgärdade problemet om om Skärmtangenten är inställd på att bara Infoga, att skicka ett Skärmkommando från en punktskriftsskärm nu ska fungera som utformat, oavsett om Caps Lock-tangenten är en del av mappningen för Skärmtangenten. Åtgärdade problemet i Skärmläsarens automatiska dialogläsning där titeln på dialogen talas mer än en gång. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren inte läser kombinationsrutor förrän Alt + nedpilen trycks ned.

Kända problem inkluderar:

Microsoft fortsätter i sitt arbete med att lägga till mörkt tema i File Explorer och den vanliga fildialogen – du kommer att märka förbättringar i den här byggnaden, även om det fortfarande finns några saker kvar att göra. Du kan se några oväntat ljusa färger på dessa ytor när de är i mörkt läge och / eller mörkt på mörk text. Det finns ett problem som påverkar WDAG, Remote Desktop och Hyper-V. Remote Desktop Client (mstsc.exe) -användare ser en vilseledande feldialog som klagar på lågt virtuellt minne när en anslutning upprättas. Som en lösning kan de ignorera feldialogen genom att bara lämna den där. Om de avvisar feldialogen kommer anslutningen att brytas. Och användare kommer inte att kunna använda förbättrad session i Virtual Machine Connection (vmconnect.exe). Som en lösning kan de hålla fast vid den icke-förbättrade sessionen. När du uppgraderar till den här versionen kommer du att upptäcka att aktivitetsfältets flyouts (nätverk, volym, etc.) inte längre har akrylbakgrund. När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. När du ställer in Microsoft Edge som din kioskapp och konfigurerar webbadressen för fliken start / ny flik från tilldelade åtkomstinställningar, kanske Microsoft Edge inte startas med den konfigurerade URL: n. Korrigeringen för denna fråga bör ingå i nästa flygning. På Build 17723 (men inte Build 18204) kan det hända att ikonen för avräkning av meddelanden överlappar med tilläggsikonen i Microsoft Edge-verktygsfältet när ett tillägg har olästa aviseringar. På Windows 10 i S-läge kan start av Office från Store misslyckas med att starta med ett fel om att en .dll inte är utformad för att köras på Windows. Felmeddelandet är att en .dll “antingen inte är utformad för att köras på Windows eller att den innehåller ett fel. Försök att installera programmet igen …” Vissa människor har kunnat kringgå detta genom att avinstallera och installera om Office från Store. När du använder läsaren Skannerläge kan du uppleva flera stopp för en enda kontroll. Ett exempel på detta är om du har en bild som också är en länk. När du använder Skärmlägesläge Skift + markeringskommandon i Edge blir texten inte markerad korrekt. Microsoft undersöker en potentiell ökning av Start-tillförlitlighet och prestandafrågor i denna version. Efter att ha ställt in ett Windows Mixed Reality-headset för första gången på den här versionen med rörelseknappar, kan kontrollerna behöva paras ihop en andra gång innan de visas i headsetet. När du använder en uppslukande app för Windows Mixed Reality, säger “Ficklampa på”, kanske inte aktiverar ficklampans funktion även om statusen visas som aktiv på Start-menyn.

0 Shares