Microsoft släpper Windows 10 Redstone 5 Build 17730 med nya appen Your Phone för Android och iOS

0 Shares

Microsoft rullade ut Windows 10 Redstone 5 Build 17728 till Insiders on the Fast ring för tre dagar sedan, och samtidigt retade den sin nya Your Phone-app.

Denna app tillåter iOS- och Android-användare att synkronisera innehåll från sina telefoner till en Windows 10-dator. Idag lanserar programvarugiganten ytterligare en ny Insider-byggnad och meddelar att din telefon nu är live.

SE ÄVEN:

Microsoft säger:

Android-telefonanvändare, du kan äntligen sluta skicka bilder till dig via e-post. Dra och släpp det fotot från din telefon till din dator. Kopiera, redigera eller bläck på det fotot direkt från din dator. Med din telefonapp, live idag för Windows Insiders, får du omedelbar åtkomst till din Android senaste foton på din dator. Testa det genom att öppna din telefonapp. Du kommer att få en app från Microsoft som du måste ladda ner till din mobiltelefon och följa installationsanvisningarna. Build 17723+ rekommenderas starkt för den bästa upplevelsen. Android 7.0+ är kompatibla med din telefonapp. För datorer som är knutna till Kina-regionen kommer dina telefonapptjänster att aktiveras i framtiden.

För iPhone-användare hjälper din telefonapp dig att länka din telefon till din dator. Surfa på webben på din telefon och skicka sedan webbsidan direkt till din dator för att fortsätta där du slutade för att fortsätta vad du gör – läs, titta på eller bläddra bland alla fördelarna med en större skärm. Med en länkad telefon är det bara en del att fortsätta på din dator.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i Build 17730 inkluderar:

Åtgärdade problemet som påverkade WDAG, Remote Desktop och Hyper-V. Remote Desktop Client (mstsc.exe) -användare ska inte längre se en feldialog som klagar på lågt virtuellt minne när en anslutning upprättas. Och användare kan använda förbättrade sessioner i Virtual Machine Connection (vmconnect.exe) igen. För närvarande tar Microsoft bort funktionen “Blockera misstänkta beteenden” som nyligen lades till i Windows Security. Åtgärdade ett problem som resulterade i att volymreglaget i vissa appar presterade dåligt med beröring under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar, som Twitter-appen, inte renderade innehåll när du navigerade efter ett tag. Åtgärdade ett problem där utvidgningen av rullgardinsuppdateringarna för drivrutinsuppdateringar i Visa uppdateringshistorik i Inställningar inte listade någonting (även när det fanns objekt att lista) i de senaste versionerna.

Kända problem inkluderar:

Att klicka på en länk för att starta en app från en annan app kanske inte fungerar för vissa Insiders. Microsoft fortsätter i sitt arbete med att lägga till ett mörkt tema i File Explorer och dialogrutan Common File, men har fortfarande några saker kvar att göra. Du kan se några oväntat ljusa färger på dessa ytor när de är i mörkt läge och / eller mörkt på mörk text. När du uppgraderar till den här versionen kommer du att upptäcka att aktivitetsfältets flyouts (nätverk, volym, etc.) inte längre har akrylbakgrund. När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. När du ställer in Microsoft Edge som din kioskapp och konfigurerar webbadressen för fliken start / ny flik från tilldelade åtkomstinställningar, kanske Microsoft Edge inte startas med den konfigurerade URL: n. Korrigeringen för denna fråga bör ingå i nästa flygning. Du kan fortfarande se ikonen för antal meddelanden överlappar med tilläggsikonen i Microsoft Edge-verktygsfältet när ett tillägg har olästa aviseringar. På Windows 10 i S-läge kan starta Office i butiken kanske inte starta med ett fel om att en .dll inte är utformad för att köras på Windows. Felmeddelandet är att en .dll “antingen inte är utformad för att köras på Windows eller att den innehåller ett fel. Försök att installera programmet igen …” Vissa människor har kunnat kringgå detta genom att avinstallera och installera om Office från Store. När du använder läsaren Skannerläge kan du uppleva flera stopp för en enda kontroll. Ett exempel på detta är om du har en bild som också är en länk. Detta är något som Microsoft aktivt arbetar med. När du använder läsaren Skanningsläge Skift + markeringskommandon i Microsoft Edge markeras inte texten ordentligt. Microsoft undersöker en potentiell ökning av Start-tillförlitlighet och prestandafrågor i denna version. Efter att ha ställt in ett Windows Mixed Reality-headset för första gången på den här versionen med rörelseknappar, kan kontrollerna behöva paras ihop en andra gång innan de visas i headsetet. När du använder en uppslukande app för Windows Mixed Reality, säger “Ficklampa på”, kanske inte aktiverar ficklampans funktion även om statusen visas som aktiv på Start-menyn.

Bildkredit: ratmaner / Shutterstock

0 Shares