Microsoft släpper Windows 10 Redstone 5 Build 17735 till Insiders on the Fast ring

0 Shares

Nya Windows 10 Redstone 5-byggnader kommer tjockt och snabbt och nu när Microsoft arbetar hårt för att göra den framtida funktionsuppdateringen redo att släppas på hösten.

Programvarugiganten rullade ut Build 17733, med ett mörkt tema för File Explorer, för bara två dagar sedan, och nu kommer Build 17735 nära.

SE ÄVEN:

Det finns inga nya funktioner i den här byggnaden, istället är det oftast bara mycket hushållning.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar inkluderar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att Reveal inte fungerar i Build 17733, till exempel i Start eller Inställningar. Åtgärdade ett problem som resulterade i länkar som startade en app från en annan app som inte fungerade under de senaste flygningarna för vissa Insiders. Åtgärdade ett problem i Windows Mixed Reality där röstkommandot “Ficklampa på” misslyckades med att aktivera ficklampans funktion. Åtgärdade ett problem som resulterade i att Notepads funktion “Sök med Bing” sökte efter “10 10” istället för “10 + 10” om det var sökfrågan. Åtgärdade också ett problem där accenttecken skulle hamna som frågetecken i den resulterande sökningen. Åtgärdade ett problem där Ctrl + 0 för att återställa zoomnivån i Anteckningar inte skulle fungera om 0 skrivs från en knappsats. Åtgärdade ett problem där närliggande delning skulle blockeras på avsändarenheten efter att ha annullerat delning till tre olika enheter. Skärmlägesläget har förbättrats för att förhindra flera stopp för en enda kontroll. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren sa “Inte ett Skärmkommando” när du navigerar i Win32-menyfältet. Ta bort Windows-varningsljudet när du utför kommandot Narrator Find. Åtgärdade problemet där Skärmläsaren fastnade vid en ordgräns när du gjorde ett val med hjälp av aktuellt och föregående tecken.

Kända problem inkluderar:

Din dator kommer att bugchecka (GSOD) när du tar bort en lokal mapp som synkroniseras med OneDrive. När du uppgraderar till den här versionen kommer du att upptäcka att aktivitetsfältets flyouts (nätverk, volym, etc.) inte längre har akrylbakgrund. När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. På Windows 10 i S-läge kan starta Office i butiken kanske inte starta med ett fel om att en .dll inte är utformad för att köras på Windows. Felmeddelandet är att en .dll “antingen inte är utformad för att köras på Windows eller att den innehåller ett fel. Försök att installera programmet igen …” Vissa människor har kunnat kringgå detta genom att avinstallera och installera om Office från Store. När du använder läsaren Skanningsläge Skift + markeringskommandon i Microsoft Edge markeras inte texten ordentligt. Skärmläsaren läser ibland inte i appen Inställningar när du navigerar med hjälp av Tabb- och piltangenterna. Försök att byta till läget Skärmläsare tillfälligt. Och när du inaktiverar skanningsläget igen läser Skärmläsaren nu när du navigerar med hjälp av Tab och piltangenten. Alternativt kan du starta om Skärmläsaren för att kringgå problemet. Microsoft undersöker en potentiell ökning av Start-tillförlitlighet och prestandafrågor i denna version. Efter att ha ställt in ett Windows Mixed Reality-headset för första gången på den här versionen med rörelseknappar, kan kontrollerna behöva paras ihop en andra gång innan de visas i headsetet.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares