Microsoft släpper Windows 10 Redstone 5 Build 17738 till Insiders on the Fast ring

0 Shares

Microsoft arbetar hårt med att polera nästa stora funktionsuppdatering för Windows 10, ut på hösten. Den släppte två nya Redstone 5-byggnader förra veckan – Build 17733 (med Dark Theme för File Explorer) och Build 17735.

Idag driver programjätten ut Build 17738 till Windows Insiders på den snabba ringen.

SE ÄVEN: Android-användare kan nu se deras telefoninnehåll på Windows 10

Som du förväntar dig finns det inga nya funktioner i den här byggnaden. Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar den här gången inkluderar:

Åtgärdade ett problem där det i Windows 10 i S-läge att starta Office i butiken kanske inte startar med ett fel om att en .dll inte är utformad för att köras på Windows. Åtgärdade ett problem där nedladdning av en stor fil i Microsoft Edge skulle sluta vid 4 GB-märket. Åtgärdade ett problem där att klicka på “mer” -knappen i Microsoft Edge’s inline-definition dyker upp när man läser i de senaste flygningarna skulle öppna en tom ruta. Åtgärdade ett problem där objekt i Microsoft Edge: s Inställningar och Mer-meny skulle förkortas när alternativet att öka textstorleken var aktiverat i Inställningar. Åtgärdade ett problem där användning av Sök på sidan i Microsoft Edge inte markerade / valde den aktuella instansen av resultatet. Åtgärdade ett problem där efter återställning av Microsoft Edge sparade favoriter skulle fastna med en stjärna bredvid favoritnamnet snarare än att fylla i webbplatsens favoritikon (om tillgängligt). Åtgärdade ett problem där text som kopierats från vissa webbplatser i Microsoft Edge inte kunde klistras in i andra UWP-appar. Åtgärdade ett problem som påverkade lag som resulterade i att all osänt skriven text försvann efter slutförandet av en emoji-komposition (till exempel förvandlas till en smiley). Åtgärdade ett problem från de senaste flygningarna där hiberfil.sys oväntat skulle dyka upp igen efter uppgradering även om den hade inaktiverats. Åtgärdade ett problem som mycket påverkade Start-prestanda och tillförlitlighet under de senaste flygningarna. Microsoft har gjort några justeringar för att förbättra den tid det tar att återge Aktivitetshanteraren vid start. Åtgärdade ett problem som kan leda till att vänster sida av Microsoft Store-avsnittet Mitt bibliotek blir oväntat suddigt tills det är över. Åtgärdade en ny utgåva som resulterade i en ökning av den tid det tog att öppna stora filer i Anteckningar när ordpaket var aktiverat. Åtgärdade ett problem där alternativet att ställa in en stift från låsskärmen efter att ha ställt in en stift och tagit bort den kan fastna som standardinloggningsmetod, snarare än att inloggningsskärmen kommer ihåg din föredragna inloggningsmetod. Åtgärdade ett problem som resulterade i att WSL: s tjära- och curl-kommandon inte fungerar på x86-enheter. Åtgärdade ett problem som resulterade i att textförutsägelse och formskrivning inte fungerade när du skriver på ryska med pek-tangentbordet. Åtgärdade ett problem med kommandot Skärmläge Skift + markering, så texten kommer nu att väljas korrekt i Microsoft Edge.

Kända problem i denna version inkluderar:

Din dator kommer att bugchecka (GSOD) när du tar bort en lokal mapp som synkroniseras med OneDrive. När du uppgraderar till den här versionen kommer du att upptäcka att aktivitetsfältets flyouts (nätverk, volym, etc.) inte längre har akrylbakgrund. När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. Skärmläsaren läser ibland inte i appen Inställningar när du navigerar med hjälp av Tabb- och piltangenterna. Försök att byta till läget Skärmläsare tillfälligt. Och när du inaktiverar skanningsläget igen läser Skärmläsaren nu när du navigerar med hjälp av Tab och piltangenten. Alternativt kan du starta om Skärmläsaren för att kringgå problemet. Efter att ha ställt in ett Windows Mixed Reality-headset för första gången på den här versionen med rörelseknappar, kan kontrollerna behöva paras ihop en andra gång innan de visas i headsetet. Microsoft undersöker ett problem där IME inte kan skriva östasiatiska tecken i vissa textfält när du använder Microsoft Edge. Tack för alla som rapporterade detta.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares