Microsoft släpper Windows 10 Redstone 5 Build 17744 till Insiders on the Fast ring

0 Shares

Microsoft fortsätter att lansera nya versioner för nästa stora funktionsuppdatering av sitt operativsystem – Windows 10 Update 1809 (aka Redstone 5). Vi får dem med en hastighet av två i veckan nu.

Som du förväntar dig, Windows 10 Insider Preview Build 17744, som kommer till Fast ring nu, erbjuder inga nya funktioner, bara förbättringar och korrigeringar.

SE ÄVEN:

Ändra den här versionen inkluderar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appar kraschade när de skickade tidslinjeaktiviteter. Åtgärdade ett påverkande tävlingsförhållande i de senaste flygningarna vilket resulterade i att Cortana kraschade när man startade tips och gjorde webbsökningar. Åtgärdade ett problem som resulterade i att den delande delen i närheten av Share UI inte var synlig för vissa användare trots att den var aktiverad. Åtgärdade ett problem som kan leda till att innehållet i Microsoft Edge-fönstret kompenseras från dess fönsterram. Åtgärdade ett problem som resulterade i att stavningskontrollmenyn visas på fel plats när du högerklickade på ett felstavat ord i Microsoft Edge. Åtgärdade ett problem för Insiders som använder Windows 10 i S-läge, vilket resulterade i att Word öppnades från ett Word Online-dokument som inte fungerar. Åtgärdade ett problem i Skärmläsaren, så när du växlar en kryssruta med punktdisplay och Skärmläsare uppdateras nu det visade tillståndet och kontrollinformationen bibehålls på skärmen.

Kända problem inkluderar:

Du kan uppleva en bugcheck (GSOD) när du loggar ut från din användarprofil eller stänger av din dator. När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. Skärmläsaren läser ibland inte i appen Inställningar när du navigerar med hjälp av Tabb- och piltangenterna. Försök att byta till läget Skärmläsare tillfälligt. Och när du inaktiverar skanningsläget igen läser Skärmläsaren nu när du navigerar med hjälp av Tab och piltangenten. Alternativt kan du starta om Skärmläsaren för att kringgå problemet. Efter att ha ställt in ett Windows Mixed Reality-headset för första gången på den här versionen med rörelseknappar, kan kontrollerna behöva paras ihop en andra gång innan de visas i headsetet.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares