Microsoft släpper Windows 10 Redstone 6 Build 18214 till Insiders on Skip Ahead

0 Shares

Förutom att rulla ut en ny Windows 10 Redstone 5-byggnad till Insiders på den snabba ringen idag, har Microsoft också drivit ut en ny Redstone 6-byggnad (funktionsuppdateringen som följer nästa och kommer inte att komma fram till nästa vår ) till de på Skip Ahead-ringen.

Bygg 18214, på 19H1-filialen, kommer ikapp med var Redstone 5 är och ger de blödande användarna tillgång till den nya Your Phone-appen för Android och iOS.

SE ÄVEN:

Andra allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade problemet vilket resulterade i att Clock & Calendar flyout ibland inte visas förrän du klickade på Start eller Action Center. Samma fråga påverkade både aviseringar och hopplistorna i aktivitetsfältet. Åtgärdade ett problem som kan leda till ett oväntat sihost.exe-fel när du går in i felsäkert läge. Åtgärdade ett problem där tidslinjens rullningsfält inte fungerade med beröring. Åtgärdade ett problem där det skulle begås när du namngav en kakelmapp i Start så fort du tryckte på mellanslag. Microsoft har arbetat med sin skalningslogik och du borde hitta att appens storlek ändras bättre nu efter övervakning av DPI-ändringar. Åtgärdade ett problem där det aktiverade / inaktiverade tillståndet för snabbstart skulle återställas till standard efter uppgradering. Efter uppgradering av denna byggnad kommer ditt föredragna tillstånd att bestå. Fixade ett problem där Windows Security-ikonen i aktivitetsfältets systray skulle bli lite suddigare varje gång det uppstod en upplösningsändring. Åtgärdade ett problem där miljövariabeln USERNAME återvände SYSTEM när den frågades från en icke-förhöjd kommandotolk i senaste byggnader. Uppdaterade meddelandet i Snippverktyget för att närmare anpassa sig till det åtagande som Microsoft gjorde här. Microsoft utforskar också att byta namn på den uppdaterade klippupplevelsen – att föra samman det gamla och det nya. Appuppdateringen med denna ändring har inte flygt ännu.

Kända problem inkluderar:

Det mörka temat File Explorer nyttolast som nämns här är på väg till Skip Ahead, men ännu inte där. Du kan se några oväntat ljusa färger på dessa ytor när de är i mörkt läge och / eller mörkt på mörk text. När du uppgraderar till den här versionen kommer du att upptäcka att aktivitetsfältets flyouts (nätverk, volym, etc.) inte längre har akrylbakgrund. När du använder inställningen Enkel åtkomst Gör text större kan du se problem med klippning av text eller upptäcka att texten inte ökar i storlek överallt. När du ställer in Microsoft Edge som din kioskapp och konfigurerar webbadressen för fliken start / ny flik från tilldelade åtkomstinställningar, kanske Microsoft Edge inte startas med den konfigurerade URL: n. Korrigeringen för denna fråga bör ingå i nästa flygning. Det kan hända att ikonen för aviseringar överlappar varandra med tilläggsikonen i Microsoft Edge-verktygsfältet när ett tillägg har olästa meddelanden. På Windows 10 i S-läge kan starta Office i butiken kanske inte starta med ett fel om att en .dll inte är utformad för att köras på Windows. Felmeddelandet är att en .dll ”inte är utformad för att köras på Windows eller så innehåller den ett fel. Försök att installera programmet igen … ”Vissa människor har kunnat kringgå detta genom att avinstallera och installera om Office från Store. Om det inte fungerar kan du försöka installera en version av Office inte från butiken. När snabbstart avläsaren startar kanske skanningsläget inte är tillförlitligt aktiverat som standard. Microsoft rekommenderar att du går igenom snabbstarten med skanningsläge på. För att verifiera att skanningsläge är aktiverat, tryck på Caps Lock + Mellanslag. När du använder läsaren Skannerläge kan du uppleva flera stopp för en enda kontroll. Ett exempel på detta är om du har en bild som också är en länk. Om Skärmtangenten är inställd på bara Infoga och du försöker skicka ett Skärmkommando från en punktskriftsdisplay fungerar inte dessa kommandon. Så länge Caps Lock-tangenten är en del av kartläggaren för berättartangenten fungerar punktskriftsfunktionen enligt plan. Det finns ett känt problem i Skärmläsarens automatiska dialogläsning där titeln på dialogen talas mer än en gång. När du använder Skärmlägesläge Skift + markeringskommandon i Edge blir texten inte markerad korrekt. Berättaren läser ibland inte kombinationsrutor förrän Alt + nedpilen trycks ned. För mer information om Narrator ny tangentbordslayout och andra kända problem, se Intro to New Narrator Keyboard Layout doc (ms / RS5NarratorKeyboard). Microsoft undersöker en potentiell ökning av Start-tillförlitlighet och prestandafrågor i denna version.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares