Microsoft släpper Windows 10 Spring Creators Update Build 17120 till snabbringen

0 Shares

Nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10 – som allmänt förväntas kallas Spring Creators Update – beror på nästa månad. Microsoft är hårt på att sätta pricken över i, men har fortfarande tid att introducera några nya tillägg.

I Build 17120 har Microsoft lagt till några förbättringar av Windows Defender Application Guard (WDAG), dess virtualiseringsbaserade säkerhetsteknik som hjälper till att skydda företag från avancerade attacker som kan infiltrera nätverk och enheter via Internet.

SE ÄVEN:

Tidigare kunde användarna inte flytta filer som hämtats i en WDAG-surfningssession till sitt värdfilsystem, vilket kan vara otroligt frustrerande. Microsoft har åtgärdat problemet.

Den här funktionen är inaktiverad som standard, men det är enkelt att aktivera den förutsatt att du kör de senaste Windows 10 Enterprise RS4-byggnaderna, har Windows Defender Application Guard-funktionen installerad och nätverksisoleringspolicyer konfigurerade.

    För att aktivera det, navigera till Local Group Policy Editor> Administrativa mallar> Windows-komponenter> Windows Defender Application Guard. Välj “Tillåt filer att hämta och spara till värdoperativsystemet från Windows Defender Application Guard”. Välj Enabled och Apply

När den har aktiverats sparas nedladdade filer från Application Guard i en “Otillförlitliga filer” -mapp i mappen Nedladdningar.

WDAG-startprocessen är både lättare och snabbare nu också.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar för PC inkluderar:

När en process i Aktivitetshanteraren är avstängd eller har avbrutit underordnade processer ser du nu en ikon som anger lika mycket i kolumnen Status på fliken Processer. Åtgärdade ett problem som resulterade i att UAC-dialogrutan potentiellt inte kunde återges korrekt under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att OneNote kraschade när du använder touch för att dra och släppa element i de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att pekskärmen kraschade när fokus flyttades till vissa lösenordsfält. Förbättrade prestanda för Bluetooth-möss när systemet är under belastning. Åtgärdade ett problem som resulterade i att det amhariska tangentbordet inte fungerar i Win32-appar.

Liksom den tidigare Insider-versionen, Build 17115, finns det inga kända problem att vara medvetna om, förutom vissa Mixed Reality-problem:

Microsoft undersöker rapporter om en prestationsregression för Windows Mixed Reality på hybridbärbara datorer i denna version. I vissa fall kommer inte inkorgsapparna att laddas in i Windows Mixed Reality och nyligen placerade Hologram kan vara tomma. Att starta om Windows Mixed Reality bör lösa båda problemen. Windows Mixed Reality kommer att krascha om du startar butiken från filmer och TV och sedan stänger båda apparna. Det omgivande ljudet i Skyloft är högre än det borde vara. På bärbara datorer med hybrid-GPU: er återges inte videon för 360-videor som återges direkt i Edge-appen, även om du fortfarande kan höra ljudet. 360-visaren startar inte från Store-appen när du klickar på “Starta” -knappen efter installation av tillägget 360 Viewer Edge. För att kringgå manuellt starta Edge och aktivera sedan 360 Viewer-tillägget.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares