Microsoft släpper Windows 10 Spring Creators Update Build 17127 till snabbringen

0 Shares

Nya byggnader för Spring Creators Update kommer tjockt och snabbt nu, eftersom Microsoft kan komma närmare lanseringsdatumet för nästa version av Windows 10.

Dagens nya version, Build 17127, fixar ett antal problem, men lägger också till några förbättringar i Cortana, inklusive en ny profilsida och en uppdaterad Notebook-design för alla marknader.

SE ÄVEN:

Cortanas nya serverdrivna profilsida låter dig lägga till och redigera dina favoritplatser, för användning när du tar emot trafikuppdateringar och påminnelser. Microsoft planerar att utöka detta för att täcka dina intressen, familj, konton och mer i framtida uppdateringar. Du kan komma åt detta alternativ via avsnittet Anteckningsbok.

Microsoft uppdaterade designen av Cortanas anteckningsbok i Build 17063, men gjorde den endast till USA. Det är nu tillgängligt på alla marknader och språk där Cortana stöds. Prestandan har också förbättrats och du kan nu få nya tips på färdigheter.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar i denna version inkluderar:

Åtgärdade ett problem där om du hade din telefon länkad till din dator före uppgraderingen, kommer du att upptäcka att den har blivit länkad efter uppgraderingen. Åtgärdade ett problem som kan leda till att Microsoft Edge kraschar när vissa tillägg stängs av. Åtgärdade ett problem där Skärmläsaren skulle krascha när man använde skanningsläge för att läsa dialogrutor i Microsoft Edge. Åtgärdade ett problem som resulterade i att uppåt- och sidtangenterna inte fungerar när du använder Microsoft Edge i läsvyn. Åtgärdade ett problem som resulterade i att fokus förlorades efter att ha använt WIN + A för att stänga Action Center. Åtgärdade ett problem där nyinstallerade appar inte skulle visas i Start om du bytte formatering till japanska utan att ha det japanska språket i din språklista. Åtgärdade problemet där inkorgsapparna inte kunde laddas inuti Windows Mixed Reality.

Det finns för närvarande inga kända problem för denna byggnad, även om Windows Mixed Reality Team säger: det undersöker “några sällsynta fall där nyligen placerade hologram visas tomma och skalet kan starta om när man byter mellan platser.”

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares