Microsoft släpper Windows 10 Spring Creators Update Build 17133 till den långsamma ringen, men inte för alla

0 Shares

Microsoft släppte endast Windows 10 Spring Creators Update (Redstone 4) Build 17133 till Fast-ringen för några dagar sedan, men det har redan rensats för den långsamma ringen.

Men som en del av vissa distributionstester kommer inte alla på den långsamma ringen att få det omedelbart. Du kommer att kunna tvinga uppdateringen om du vill.

SE ÄVEN:

Microsoft förklarar:

Som en del av denna flygning testar vi de tekniska system som ansvarar för distributionen av Windows 10-uppdateringar till kunder. Som sådan kommer inte alla Insiders i den långsamma ringen att riktas in omedelbart för att ta emot detta flyg. Vi riktar in full tillgänglighet till den långsamma ringen på måndagen 4/2. Men om du vill installera omedelbart kommer en manuell sökning efter uppdateringar under Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update att visa byggnaden.

Liksom Build 17128, som kom ut förra veckan, saknar den här utgåvan vattenstämpeln i det nedre högra hörnet på skrivbordet. Alltid ett tecken på att vi är nästan redo för den slutliga utgåvan.

Som du förväntar dig finns det inget för spännande i den här byggnaden. Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar inkluderar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa enheter med BitLocker aktiverade oväntat att starta upp i BitLocker-återhämtning under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vi inte kunde ändra skärmupplösningen när det var fyra eller fler bildskärmar anslutna på grund av att bekräftelsemeddelandet hängde när du valde “Behåll ändringar”. Åtgärdade ett problem där att klicka på föreslagna söktermer när du skriver i Microsoft Edge URL-fältet inte gjorde någonting.

Det finns för närvarande inga större kända problem för denna version.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares