Microsoft släpper Windows 10 Spring Creators Update Build 17133 till snabbringen

0 Shares

Vi kommer allt närmare lanseringen av Windows 10 Spring Creators Update, som kommer nästa månad. Man tror att vi är i RTM-fasen nu, men Microsoft kommer fortfarande att ge ut uppdateringar till Insiders.

Idag anländer Build 17133 för dem på Fast-ringen, och precis som i Build 17128, som kom ut sent förra veckan, saknar den vattenstämpeln i det nedre högra hörnet på skrivbordet. Alltid ett tecken på att vi är nästan redo för den slutliga utgåvan.

SE ÄVEN:

Som du förväntar dig finns det inget för spännande i den här byggnaden. Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar inkluderar:

Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa enheter med BitLocker aktiverade oväntat att starta upp i BitLocker-återhämtning under de senaste flygningarna. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vi inte kunde ändra skärmupplösningen när det var fyra eller fler bildskärmar anslutna på grund av att bekräftelsemeddelandet hängde när du valde “Behåll ändringar”. Åtgärdade ett problem där att klicka på föreslagna söktermer när du skriver i Microsoft Edge URL-fältet inte gjorde någonting.

Det finns för närvarande inga större kända problem för denna version.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares