Microsoft släpper Windows 10 Spring Creators Update (Redstone 4) Build 17110 för snabb ring

0 Shares

Vi är ganska mycket hemma direkt för nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10.

Ryktas om att kallas Spring Creators Update, den slutliga utgåvan på Redstone 4-grenen kommer att introducera många nya funktioner och förbättringar av Microsofts nyaste operativsystem. Dagens Insider-byggnad polerar saker och lägger till några förbättringar för företagskunder.

Bygg 17110 för Insiders on the Fast ring gör det möjligt för företag att köra anpassade åtgärder / skript synkront under förinstallationen (innan system- och enhetskompatibilitetssökningar körs) och förbinda sig (innan systemet startar om i offlinefasen). Företag kommer också att kunna köra återställningsskript i administratörs- eller systemkontext.

Allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar för PC inkluderar:

Åtgärdade ett problem där knapparna i spelfältet inte var centrerade korrekt. Åtgärdade ett problem där ett litet antal datorer kan ha upplevt en CPU under ihållande hög belastning eller till och med en bugcheck (GSOD med felet DPC_WATCHDOG_VIOLATION). Åtgärdade ett problem där rivning av en PDF-flik i Microsoft Edge skulle resultera i en bugcheck (GSOD). Uppdaterad Start så att den nu följer den nya inställningen Enkel åtkomst för att aktivera eller inaktivera döljande rullningslister. Åtgärdade ett problem som resulterade i att vissa appikoner verkade förvrängda i Aktivitetsvy. Åtgärdade ett problem där en nypa gest över de öppna apparna i Aktivitetsvy kan leda till att det inte längre går att bläddra ner till tidslinjen. Åtgärdade ett problem där att trycka och hålla ned ett kort i tidslinjen skulle öppna motsvarande app snarare än att ta fram en snabbmeny. Åtgärdade ett problem som resulterade i att titelfältet överlappade innehåll när du öppnade dina listor i Cortanas anteckningsbok. Uppdaterade den nya aviseringen för att fixa suddiga appar så att den nu kommer att kvarstå i Action Center för att nås senare när toasten har gått ut och avfärdats. Åtgärdade ett problem där det inte var möjligt att öppna ett nytt inPrivate-fönster för Microsoft Edge från aktivitetsfältets jumplist i Tablet-läge. Åtgärdade ett problem där att dra en Microsoft Edge-flik ut ur fönstret och släppa tag på den någonstans över skrivbordet med jämna mellanrum kan leda till ett fast osynligt fönster. Åtgärdade ett problem som ledde till att DirectAccess inte fungerade i de senaste byggnaderna, där anslutningen skulle fastna med status “Ansluter.” Åtgärdade ett problem där pekskärmens numeriska tangentbord visar perioden som decimalavgränsare för länder som använder kommatecken som decimalavgränsare. Åtgärdade ett problem som resulterade i att det inte gick att aktivera och inaktivera tredjeparts IME: er med hjälp av pek-tangentbordet. Åtgärdade ett problem som resulterade i att siffror inte infogades när de snurrade uppåt på den övre raden av bokstäver i breda tangentbordslayouten.

Kända problem inkluderar:

Om du väljer ett meddelande efter att du har tagit en skärmdump eller ett klippklipp öppnas Xbox-appens startskärm istället för att öppna skärmdumpen eller spelklippet. Efter installationen vid den första användaruppmanade omstarten eller avstängningen har ett litet antal enheter upplevt ett scenario där operativsystemet inte kan laddas ordentligt och kan komma in i ett omstartsloopläge. För drabbade datorer kan stängning av snabbstart kringgå problemet. Om inte, är det nödvändigt att skapa en startbar ISO från en ISO på en USB-enhet, starta i återställningsläge, och detta möjliggör förbikoppling. När filmer och TV-användare nekar åtkomst till sitt videobibliotek (genom popup-fönstret “Låt filmer och TV få åtkomst till ditt videobibliotek?” Eller genom Windows-sekretessinställningar) kraschar film och TV när användaren navigerar till fliken “Personlig”.

Fotokredit: charnsitr / Shutterstock

0 Shares