Microsoft Studios ommärkta Xbox Game Studios

0 Shares

Xbox Game Studios

Microsofts interna spelutvecklingsavdelning har genomgått en ny märkning. Tidigare känd som Microsoft Studios är divisionens nya moniker Xbox Game Studios.

Består av totalt 13 spelstudior som köptes av Microsoft genom åren, och divisionens vice vd, Matt Booty, lovar att de alla “jobbar hårt för att leverera otroliga exklusiva, original-IP och helt nya kapitel från dina favoritfranchises. “.

Se även:

I horisonten finns uppdateringar av titlar som Sea of ​​Thieves, Forza Horizon 4 och Minecraft, och spel som Crackdown 3, Kugghjul 5 och Ori och Wisps vilja kommer att finnas tillgängligt för Xbox Game Pass-medlemmar.

Skrivande om det nya namnet för Microsofts spelavdelning i ett blogginlägg, säger Booty:

På Xbox tror vi att alla vinner när alla spelar. Det är därför vi brinner för att bygga en portfölj av spel för spelare över konsol, PC och mobil. När vi har utökat vårt fokus bortom konsolen har Xbox-märket också utvecklats från sina ursprungliga rötter. Idag är Xbox vårt spelmärke på alla enheter, oavsett hur eller var du vill spela, eller vem du vill spela med.

I den andan är jag glad att kunna berätta att vi byter namn på vår spelutvecklingsorganisation från Microsoft Studios till Xbox Game Studios.

För att koppla ihop med ommärkning har Xbox Game Studios en ny URL: www.xboxgamestudios.com.

0 Shares