Microsoft Surface Go säljs i Indien: Pris, specifikationer

0 Shares

Microsoft Surface Go lanserades i Indien ungefär två veckor tillbaka och är företagets minsta och mest prisvärda Surface-enhet. Efter att ha varit på förbeställningar länge har det nu äntligen börjat säljas i landet.

Räknar med priset och funktionerna, företaget utreder det för att erbjuda en skrivbordsupplevelse i en 2-i-1 konvertibel formfaktor.

Microsoft Surface Go Specifikationer och funktioner

Microsoft Surface Go levereras med en 10 ″ PixelSense pekskärm med en upplösning på 1800 x 1200 pixlar i bildförhållandet 3: 2. Panelen har Corning Gorilla Glass 3-skydd tillsammans med ett kontrastförhållande på 1500: 1 och 10-punkts multi-touch-stöd. Det inbyggda gångjärnet med full friktion sträcker sig till 165 grader för bättre arbetsupplevelse.

Den bärbara datorn stöder också Surface Pen (valfritt tillbehör) med 4096 nivåer av tryckkänslighet, låg pennsparax, låg latens och precision för exakt anteckning och ritning.

Under huven drivs Surface Go av Intel Pentium Gold 4415Y-processor klockad till 1,6 GHz. Den daterade hårdvaran är beroende av Intel HD Graphics 615 GPU för dess grafikprestanda och Windows Hello och TPM 2.0 för säkerhet.

Enheten finns i två olika RAM- och lagringskonfigurationer inklusive en basmodell med 4 GB DDR3 RAM och 64 GB intern lagring. Det finns också en toppmodell med 8 GB DDR3 RAM och 128 GB ombordlagring. Den inbyggda microSDXC-platsen möjliggör ytterligare lagringsutvidgning.

På programvaruvillkoren körs 64-bitars Windows 10 Home i S-läge. För optiken har Microsoft Surface Go en bakre kamera på 8 megapixlar med autofokus. Det finns en 5-megapixel HD-kamera på framsidan för selfies och videosamtal.

Surface Go får dubbla 2-watts högtalare med stöd för Dolby Audio Premium. Andra anmärkningsvärda höjdpunkter inkluderar dubbla mikrofoner och en lång batteritid på upp till 9 timmar. Anslutningsalternativ består av en USB-C-port, ett 3,5 mm hörlursuttag, en Surface Connect-port, en Surface Type Cover-port och en microSDXC-kortplats.

Intresserade användare kan också köpa tillbehör som stöds som Surface Pen, Surface Go & Surface Go Type Cover-tangentbord som säljs separat.

Microsoft Surface Go Pris och tillgänglighet

Microsoft Surface Go säljs exklusivt via Flipkart med en rabatt på Rs. 1 000 på båda varianterna. Därför är alternativet 8/128 GB nu tillgängligt till ett pris av 49 999 Rs. Medan basmodellen med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme (ursprungligen prissatta Rs. 38 599) nu kan köpas för bara Rs. 37,999.

För det här priset verkar Microsoft konkurrera med Apple iPad Pro och Samsung Galaxy Tab S4. Låt oss se hur bra det här nya erbjudandet går på marknaden. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar.

0 Shares