Microsoft Surface Laptop 2 är en oinspirerad tråkig uppgradering som fortfarande saknar USB-C

0 Shares

Om du vill ha en Windows 10-bärbar dator kan du göra mycket bättre än Microsofts buggy Surface-enheter. Företag som Dell, Lenovo och HP gör några utmärkta bärbara datorer idag. Jag menar, titta, Microsofts hemodlade datorer är inte helt dåliga, men de är lite dyra och har historiskt sett haft hemska buggar och drivrutinsproblem. Under ett tag vägrade de mycket respekterade konsumentrapporterna att rekommendera datorerna – något som de nyligen gjort “180” på.

Idag, med förvånansvärt liten fanfare i New York City, presenterade Microsoft några nya Surface-enheter, inklusive Surface Pro 6 – en surfplatta med ett diskett tangentbord som måste dö redan. Den sanna stjärnan i Surface-linjen idag är den fantasifullt namngivna Surface Laptop – en förvånansvärt anständig dator. Microsoft har uppgraderat den interna datorns bärbara dator, fått den en ny färg (svart) och satte nummer 2 i slutet av sitt namn. Tyvärr är Surface Laptop 2 en tragiskt tråkig uppgradering – mycket liten utveckling istället för revolution.

“Surface Laptop erbjuder stil och hastighet i en smal, elegant, ultralätt, snabbladdad bärbar dator som lätt passar i din väska. Surface Laptop är vackert designad och utformad och erbjuder en blandning av struktur, subtila detaljer och rena, eleganta linjer – plus den lyxiga touchen av vårt materialtäckta tangentbord från Signature Alcantara. Meddelas idag att Black ansluter sig till de rika ton-i-ton-färgkombinationerna Platinum, Burgundy och Cobalt Blue, säger Yusuf Mehdi, Corporate Vice President Modern Life & Devices, Microsoft.

LÄS OCH: Microsoft presenterar Surface Pro 6

Mehdi tillägger också: “Och Surface Laptop 2 laddas med Intel 8: e generationens fyrkärniga processor, samtidigt som den erbjuder upp till 14,5 timmars batteritid och snabbare och tystare skrivning. Den 13,5-tums PixelSense-skärmen erbjuder en uppslukande pekskärm för snabbare, mer naturlig navigering, med en kant-till-kant-skärm och ultratunna ramar. Surface Laptop 2 inkluderar OmniSonic-högtalare för premiumljud. “

Som du kan se i ovanstående ho-hum vaniljvideo kommer Surface Laptop 2 knappast att få någons juice att flyta. För att vara ärlig är det lite chockerande att se hur oinspirerad den nya bärbara datorn är. Roligt nog, den senaste Surface Laptop har fortfarande inte USB-C! Vilket skämt!

Men OK, om du vill ha en kan du förbeställa omedelbart här. Den billigaste modellen är $ 1000 – men det är basvarianten. Prissättningen ökar baserat på de specifikationer du väljer. Du kan ha antingen en Core i5- eller Core i7-processor och antingen 8 GB eller 16 GB RAM. Lagring varierar från låga 128 GB till en rymlig 1 TB.

0 Shares