Microsoft tillkännager dumt namnet Xbox One S All-Digital Edition – en kastrerad spelkonsol som ingen förnuftig person borde vilja ha

0 Shares

Endast nedladdningsspel för hemmakonsoler är verkligen framtiden. Det är dock definitivt inte nuet. Jag kan föreställa mig att alla nästa generations spelkonsoler produceras utan någon optisk enhet eller kortplats, men att göra det med ett nuvarande system skulle vara enastående. Och så har Microsoft gjort det.

Ja, den värst bevarade hemligheten i videospelgemenskapen tillkännages officiellt idag. Som läckorna föreslog presenterade Microsoft “Xbox One S All-Digital Edition”. Vad betyder “helt digitalt”? Tja, tydligen trodde Windows-tillverkaren att optiska skivor var analoga, eftersom det här helt enkelt betyder att Blu-ray-enheten har tagits bort. Ja, namnet är vettigt meningslöst. Med andra ord, Microsoft hoppas att du kommer att vara galen nog att köpa bara nedladdningsspel i slutet av Xbox One: s liv. Du kommer inte att falla för det tricket, eller hur?

“Konsumenternas aptit för digitalt innehåll och upplevelser är starkare idag än någonsin. Spel och teknik har förändrats en hel del sedan den första Xbox debuterade 2001. Under denna tid har vi sett en digital omvandling mellan spel, musik, TV och filmer Och närmare hemmet är framgången med Xbox Game Pass, som ger medlemmar tillgång till över 100 fantastiska spel, bara ytterligare ett exempel på hur konsumenterna idag har väntat sig att förvänta sig fantastiskt digitalt innehåll. Xbox One S All-Digital Edition skapades för de som föredrar att hitta och spela sina spel digitalt och letar efter det mest prisvärda sättet att spela Xbox-spel, säger Jeff Gattis, chef för plattforms- och enhetsmarknadsföring, Microsoft.

Gattis förklarar vidare, “Xbox One S All-Digital Edition levereras med tre av våra mest övertygande och populära spel – Minecraft, Forza Horizon 3 och Sea of ​​Thieves. Dessa kritikerrosade titlar kommer säkert att erbjuda något för alla i familjen att njuta av. De nya spelarna som kommer med oss ​​kan få ett försprång på sina digitala samlingar och upptäcka deras nästa favoritspel via Xbox Game Pass. Om du inte har provat Xbox Game Pass ännu, kommer Xbox One S All-Digital Edition med en specialerbjudande för att komma igång med tillgång till över 100 fantastiska spel, och med att nya spel läggs till hela tiden kommer det alltid att finnas något nytt i kö i ditt digitala bibliotek. “

I slutändan är detta samma Xbox One S som tidigare, men med en större maskinvara borttagen. Wow. Så spännande! Jag slår vad om att detta kommer att spara köpare en förmögenhet, eller hur? Faktiskt nej. Den dumt namngivna Xbox One S All-Digital Edition är $ 249,99 – bara $ 50 mindre än den vanliga modellen som levereras med en Blu-ray-enhet. Det är sant att du får tre gratisspel inkluderade – och de är anständiga titlar – men kom igen, en Blu-ray-enhet och möjligheten att spela skivbaserade spel för ytterligare femtio dollar är helt klart en bättre affär. Helvete, till och med Microsoft skämtar bort absurditeten i denna styggelse i sin egen video som ses ovan.

Men hej, kanske har jag fel. Kanske kommer spelare att springa till butiker för en kastrerad Xbox One S den 7 maj – datumet “All-Digital Edition” säljs. Du berättar för mig, kära BetaNews-läsare. Är det en bra idé eller ännu en misstag från Microsoft? Vänligen ljud av i kommentarerna nedan.

Fotokredit: Artush / Shutterstock

0 Shares