Microsoft tillkännager “Inside Xbox” live video stream

0 Shares

Hand som håller en Xbox One-kontroller

Tillbaka på dagen var Microsoft definitivt inte ett öppet företag. Uppriktigt sagt tenderade dess bevakade och hemliga beteende att irritera många konsumenter. Dess slutna karaktär gav också konspirationsteorier – vissa kände att de inte kunde lita på det till synes stora och läskiga företaget.

Även om dessa känslor fortfarande existerar lite (ahem, Windows 10-telemetri) har det till stor del förändrats under ledning av Satya Nadella. VD har förvandlat företaget till ett mycket mer öppet företag. Windows Insiders-programmet föddes till exempel under sin tid. Det programmet drog tillbaka gardinen och lät Windows-användare kika lite på hur den ordspråkiga korven gjordes. Idag tillkännager Microsoft ännu ett initiativ för att vara mer öppet med sina kunder, den här gången för Xbox.

Kallas “Inside Xbox”, det är en live-sändning varje månad som handlar om Microsofts videospelkonsoler. Det kommer att vara värd för Larry Hryb (aka Major Nelson) plus en massa mindre kända Microsoft-anställda. De kommer att diskutera alla slags Xbox-saker; Som ett exempel kommer det inledande avsnittet att presentera människor från den sällsynta spelstudion när de pratar om den efterlängtade Sea of ​​Thieves.

LÄS OCH: Microsoft marknadsför piratkopiering på Xbox One

“Inuti Xbox finns många saker. En ledande livenyhetssändning som kommer att lyfta fram banbrytande meddelanden och en titt bakom gardinen hos Team Xbox. En glimt av mysterierna med speldesign och en firande av några av månadens mest spännande spel och funktioner. Mest av allt är det en möjlighet för oss att fira och lyssna på er, samhället. Allt detta kommer att vara tillgängligt för streaming i 4K / UHD på tjänster och plattformar som stöds, säger Tina Summerford, Xbox Director of Programming, Microsoft.

LÄS OCH: Microsoft ger gratis extra trådlös handkontroll när du köper Xbox One X

Summerford säger vidare, “För oss är Inside Xbox nästa steg på en väg Team Xbox har färdats i många år. Från program som feedback.xbox.com till Xbox Insider-programmet och det fantastiska arbete teamet har gjort med Gaming För alla tror vi starkt på öppenhet, inkludering och att ha en äkta tvåvägskonversation med våra fans. Vi vill höra från dig lika mycket som vi vill att du ska höra från oss. “

Inside Xbox-sändningen kommer att ha premiär den 10 mars kl. 15.00 ET. Överraskande är Microsoft värd för det på många plattformar – inte bara sin egen mixer. Du kan använda någon av de fyra länkarna nedan för att uppleva showen när den startar. Låt oss vara ärliga men – de flesta (inklusive din verkligen) väljer det populära YouTube.

Bildkredit: ArtSimulacra / Shutterstock

0 Shares