Microsoft tillkännager Internet Explorer-läge för Edge för att underlätta företagskompatibilitet

0 Shares

Som en del av veckans Build 2019 meddelar Microsoft ett antal förbättringar av Edge-webbläsaren inklusive ett Internet Explorer-läge för företag.

Detta syftar till att minska behovet av IT-personal för att hantera flera lösningar. Tillåter att äldre IE-innehåll – som intranätwebbplatser – öppnas i Edge utan att behöva ändra några inställningar eller starta en annan webbläsare.

“Vi hör från våra kunder att de flesta företag förlitar sig på en lösning med flera webbläsare idag, och vi hör från våra kunder och partners att den här upplevelsen är osammanhängande och förvirrande”, säger Kyle Pflug, senior PM-chef, Microsoft Edge Developer Experience om företagets blogg.

Andra kommande funktioner som tillkännages är Samlingar, som använder molnstyrd intelligens och ett intuitivt gränssnitt för att samla, organisera och dela innehåll när användare rör sig på nätet. Det tillåter intelligent export till andra appar som Word och Excel så att data kan bevara dess format.

En ny integritetspanel ger användarna förinställda nivåer av informationsdelning så att de kan hantera tredjepartsspårning.

Det finns också goda nyheter för utvecklare, med nya verktyg byggda på Chromium DevTools. Dessa erbjuder fullständigt standardstöd med inbyggda verktyg för att inspektera och felsöka alla Microsoft Edge-drivna webbinnehåll. WebView gör det möjligt att skapa hybridappar som kombinerar inbyggda funktioner med valet av en alltid uppdaterad eller versionerad webbplattform.

Dessa funktioner kommer att börja rulla ut i utvecklingen av kanaler och kanaler under de kommande veckorna. Det finns mer detaljer över på Windows-bloggen.

0 Shares