Microsoft tillkännager Sport Red Special Edition Xbox One Wireless Controller

0 Shares

Specialutgåvor för videospel är inte särskilt speciella längre. Titta, de är fortfarande coola, men det finns så många olika stilar och färger som släpps, det kan vara svårt att bli upphetsad varje gång en tillkännages. Microsoft erbjuder till och med möjligheten att skapa en anpassad kontroller med sitt snygga Xbox Design Lab.

Med allt detta sagt slår jag mig själv med en ny Xbox One-kontroller. Kallas “Sport Red Special Edition”, det borde inte överraska dig att veta att den är röd. Det är dock inte bara ett rött färgjobb – det har olika röda nyanser för tummen och knapparna. D-pad är en metallröd och ansiktet har en vacker design av svarta korslinjer som skapar en serie trianglar. Det är definitivt en bedövning.

LÄS OCH: Microsoft Studios ommärkta Xbox Game Studios

“Inspirerad av en värld av aktivt slitage och sportliv är Xbox Wireless Controller Sport Red Special Edition den andra handkontrollen i Sport-serien. Denna röda controller utstrålar energi – den har metalliska röda och silverfärgade accenter på framsidan av handkontrollen som samt en metallröd D-pad. De röda diamantgummierade greppen på kontrollerns baksida ökar din komfort under långa spelsessioner och hjälper dig att hålla dig på målet, säger Bree White, Global Product Marketing Manager, Microsoft.

White säger vidare, “För att lägga till din speluthållighet kan du hålla din handkontroll fulladdad med Controller Gears officiellt licensierade Xbox Pro-laddningsstativ. Sport Red Special Edition Xbox Pro-laddningsstativ är en premiumladdare som erbjuder en snygg design och en sömlös laddningsupplevelse. Byggd med samma högkvalitativa material som Xbox Wireless Controller, det är en exakt färgmatchning och perfekt passform för din nya kontroller. Varje Xbox Pro laddningsstativ innehåller ett batterilucka, uppladdningsbart batteri och en 6-fots strömsladd . “

LÄS OCH: Creative presenterar Sound BlasterX G6 USB DAC för PC, Nintendo Switch, PS4 och Xbox One

Om du vill köpa en egen Sport Red Special Edition Xbox One Wireless Controller kan du hämta den nästa månad den 5 mars. Priset är 69,99 dollar – inget ovanligt där. Konstigt nog kommer $ 49,99 Sport Red Special Edition Xbox Pro-laddningsstativ inte att finnas tillgängligt förrän den 1 maj – jävla nära två månader efter att kontrollen släpptes. Äger du inte en Xbox One, One S eller One X? Det är OK – den här styrenheten är också kompatibel med Windows 10.

0 Shares