Microsoft tillkännager Surface Hub 2 – men du kan inte köpa den när som helst snart

0 Shares

Microsofts ursprungliga Surface Hub plågades av tillverkningsproblem och förseningar. Den gigantiska väggmonterade ytan, riktad till företag, tillkännagavs första gången 2015, med ett beräknat leveransdatum den 1 juli.

Det datumet kom och gick, och Microsoft meddelade att det istället skulle anlända i januari 2016, men missade sedan den tidsfristen också och kastade in en prishöjning för gott mått. Produkten började så småningom levereras till företag i mars 2016. Nu, drygt två år senare, tillkännages en ny generation Surface Hub. Vill du skaffa en till ditt företag? Förutsägbart kommer det inte att vara tillgängligt när som helst snart.

Surface Hub 2, säger Microsoft, har “designats från grunden för att användas av team”. 4K + 50,5-tums multitouch-skärm har utformats med Microsoft Teams, Whiteboard, Office 365, Windows 10 och det intelligenta molnet i åtanke.

Det finns 4K-kameror som roterar med enheten, integrerade högtalare och mikrofoner för fjärrfält, och enheten “skalar och anpassar sig till ditt utrymme” genom att låta dig kakel upp till fyra skärmar i stående eller liggande läge. Med dynamisk rotation kan du välja den riktning som bäst passar dina behov.

Steelcase har skapat ett system med rullande stativ och fästen för den nya produkten.

Microsoft säger att det sålde den första Surface Hub till mer än 5 000 kunder över 25 marknader, med över hälften av Fortune 100-företagen som äger minst en.

För alla företag som är intresserade av att köpa efterträdaren finns det en oundviklig vänta framåt.

Microsoft syftar till att börja testa Surface Hub 2 med “utvalda kommersiella kunder” i år, i syfte att detaljhandla det någon gång under 2019. Det finns inget ord om prissättning ännu.

Du kan läsa mer om Surface Hub 2 här.

0 Shares