Microsoft tillkännager Surface Pro 7 och Surface Pro X

0 Shares

Vid ett speciellt hårdvaruevenemang idag tog Microsoft av sig en ny generation Surface-produkter, inklusive den nya Surface Laptop 3.

Teknikjätten tillkännagav också den nya Surface Pro 7 med USB-C och den ultramobila Surface Pro X.

Övergången till den nya USB-standarden har tagit ett tag, men Microsoft har äntligen tagit steget med den senaste versionen av sitt flaggskepp 2-i-1-dator. Det är verkligen den största förändringen med Surface Pro 7, eftersom enheten fortfarande har en 12,3 tum (2,736 x 1 824, 267ppi) PixelSense-skärm och ungefär samma design som tidigare.

Du har fortfarande valet mellan 4 GB, 8 GB eller 16 GB RAM och lagringsalternativ går från en 128 GB SSD till en 1 TB-enhet. Enheten är nu dubbelt så snabb tack vare en 10: e generationens Intel Core-processor. Du får USB-A tillsammans med den nya USB-C och “hela dagen” batteritid.

Nya Surface Pro X beskrivs som den ”tunnaste, lättaste, kraftfullaste och mest anslutna Surface Pro någonsin”.

Den drivs av en Microsoft SQ1-processor som är designad tillsammans med Qualcomm, och Microsoft säger att den “driver 2 teraflops grafikbehandlingseffekt och är den snabbaste Qualcomm-processor som någonsin skapats för en PC”.

Det nya Surface Pro X Signatur-tangentbordet inkluderar dockning av pennor för lagring och laddning för den nya Slim Pen.

Prissättning för Surface Pro 7 börjar vid $ 749, medan Surface Pro X säljs från $ 999. Förbeställningar för båda enheterna börjar idag.

0 Shares