Microsoft tillkännager Xbox One Wireless Controller ‘Sport White Special Edition’

0 Shares

Jag minns tydligt första gången jag bevittnade en videospelkontroll med en alternativ färg. Min far tog mig till köpcentret för att köpa Nintendo 64. Jag var ett stort Mario-fan då – det är jag fortfarande – och Super Mario 64 fick mig att vilja konsolen dåligt. Säljaren föreslog en andra kontroller, vilket var ett måste för att spela med vänner då – online multiplayer var inte ett alternativ för N64. Det var då jag såg det – a grön kontroller. Åh herre gud. De kom i andra färger än grå ?! Jag var tvungen att ha det.

I storleksordningen spelar inte färgen på en styrenhet någon roll. Jag menar, det påverkar inte spelet. Ändå är det kul att välja en färg och göra styrenheten till din egen. Microsoft är inte främmande för kontrollerfärger – det släpps många specialutgåva alternativ. För att inte nämna, företaget erbjuder också möjligheten att skapa en anpassad design med Xbox Design Lab. Den senaste sådan kontrollen heter “Sport White Special Edition.” Som du kan se är det mestadels vitt, men det har en mintfärg på baksidan. Det finns också häftiga linjemönster på framsidan.

“Inspirerad av trender inom friidrott och sportliv är Xbox Wireless Controller – Sport White Special Edition den första handkontrollen i den nya Sport-serien. Den har en energisk färgpalett med en ny vit basfärg (samma vita som erbjuds via Xbox Design Lab ), myntaccent och grå och silvermönster. Det grå gummerade diamantgrepet på baksidan av styrenheten är utformat för komfort och hjälper dig att hålla dig på målet under hela din spelsession, säger Microsoft.

LÄS OCH: Amerikansk tjej som säljer “Xbox Gaming Set” för dockor

Windows-tillverkaren säger också, “För att öka din speluthållighet kan du hålla din controller fulladdad med Controller Gears officiellt licensierade Xbox Pro-laddningsstativ. Sport White Special Edition Xbox Pro Charging Stand är en premiumladdare som erbjuder en snygg design och en sömlös laddningsupplevelse. Byggd med samma högkvalitativa material som Xbox Wireless Controller – Sport White Special Edition, det är alltid en exakt matchning och perfekt passform. Varje Xbox Pro-laddningsstativ levereras med ett förstklassigt laddningsställ, batterilucka, uppladdningsbart batteri och 6-fots strömsladd. “

Det är sant att Microsofts marknadsföringsuttalande att styrenheten är inspirerad av “friidrott och sport” är lite dumt, men det är fortfarande en vacker produkt. Jag älskar hur det vita, gråa och mynta ser ut tillsammans – det är en ganska fin design. Diamantgreppet bör också ge bra komfort.

Hela paketet är dock lite dyrt. Själva styrenheten kostar $ 80, medan det valfria laddningsstället säljs för $ 50. Jag vet inte om dig, men $ 130 verkar som mycket pengar till mig för en kontroller och laddare. Jag antar dock att spelare är villiga att spendera den typen av kontanter.

Själva regulatorn kommer att säljas den 31 juli, men stativet kan inte hållas förrän den 7 augusti. Du kan förbeställa monter nu här, men tydligen kan du inte reservera regulatorn i förväg.

0 Shares