Microsoft uppger enligt uppgift Surface Neo och Windows 10X-enheter med dubbla skärmar fram till 2021

0 Shares

Guld Microsoft tecken

Om du hoppades kunna få tag på en Surface Neo eller testa Windows 10X i år på en enhet med dubbla skärmar, kommer du att bli besviken över att Microsoft tydligen har försenat saker till 2021.

Medan Microsoft inte har gjort ett officiellt tillkännagivande om detta, säger insiders att inte bara kommer Microsoft inte att släppa den efterlängtade Surface Neo före slutet av 2020, men företaget kommer inte heller att tillåta några andra enheter med dubbla skärmar som kör Windows 10X .

Se även:

Nyheten kommer via den ständigt pålitliga Mary Jo Foley vars kontakter säger att Microsofts prioriteringar för i år har förändrats något. Verkligen drabbat av kaoset och förseningarna som orsakats av coronaviruspandemin är målet nu att få Windows 10X släppt på enheter med en skärm först – så allt går inte helt förlorat för dem som håller ut för operativsystemet.

Foley förklarar att detta betyder att Windows 10X kan ses på “både 2-i-1-typformfaktorer och traditionella clamshell-typ-enheter”.

Pressad för kommentar uppgav Microsoft att det inte hade något att säga om saken. Rapporter tyder dock på att Panos Panay först idag informerade en del av sitt team om de ändrade scheman.

Bildkredit: Cineberg / Shutterstock

0 Shares