Microsoft vill stänga Wunderlist – så skaparen erbjuder att köpa tillbaka den

0 Shares

Wunderlist

Det är nu mer än fyra år sedan Microsoft köpte den populära to-do-listan Wunderlist, och företaget vill nu stänga av den. Detta är kanske inte helt överraskande eftersom det har sin egen To-Do-app, men skaparen av Wunderlist är inte nöjd.

Appens grundare, Christian Reber, använde Twitter för att vädja till Microsoft att sälja Wunderlist tillbaka till honom för att rädda den från att stängas.

Medan Rebers begäran fick en mycket positiv reaktion på Twitter, var det också många som påpekade att han inte borde ha sålt Wunderlist till Microsoft i första hand. “Trodde du ärligt talat att det inte skulle sluta så här?”, Och varianter på frågan, riktades mot honom.

Rebers vädjan till Satya Nadella och Marcus Ash – Microsofts chef för uppgifter – var enkel:

Det har inte kommit något svar från Microsoft, Nadella eller Ash – åtminstone inte offentligt – men det är svårt att föreställa sig att företaget böjer sig för begäran. Över på Wunderlist-webbplatsen har Microsoft försökt att uppmuntra användare att migrera till To-Do och påpeka de ytterligare funktioner som erbjuds av sin egen app. Det är inte klart exakt när Microsoft skulle stänga Wunderlist, men företaget har tidigare sagt att det skulle hända när alla dess funktioner hade integrerats i To-Do. Reber är uppenbarligen angelägen om att få svar innan detta datum rullar runt.

0 Shares