Microsofts Core m3 Surface Laptop kostar bara $ 799

0 Shares

Microsoft Surface Laptop

Microsoft har presenterat en billig ramp för personer som vill engagera sig i sitt Surface-sortiment. Det finns nu en version av Surface Laptop tillgänglig för bara $ 799 – du kanske till och med kan få den för mindre.

Naturligtvis betyder denna låga prislapp att klippa några hörn, men specifikationerna är fortfarande desamma som nybörjar Surface Pro – mer än tillräckligt för vardagliga uppgifter. Så vad köper du en dollar på 800 dollar? Tja, förutsatt att idén om en Intel Core m3 inte skjuter upp dig, kanske du inte blir besviken.

Se även:

Medan specifikationerna inte är något att bli alltför glada över, kan du fortfarande påse dig en mer än rimlig dator för det begärda priset – och om Surface-namnet är något som särskilt tilltalar, skjuter värdet upp. Den nya billiga Surface Laptop är utrustad med en Intel Core m3-processor, 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Inget superspecialt, men mer än tillräckligt för daglig databehandling.

Den bärbara datorn finns i Platinum (det finns inget annat färgval) och levereras med Windows 10 S.

Åh … och om du undrar över möjligheten att få den här Surface Laptop för mindre än 799 $, kan Microsoft ha en affär för dig. Om du hamnar i kategorin “berättigade studenter, föräldrar, lärare och militär” kan du kvalificera dig för specialpriset 719,10 $. Du kan kolla in på webbplatsen för behörighetskontroll, medan information om Surface Laptop för alla andra finns här.

0 Shares