Microsofts Electric Volt- och Daystrike Camo Xbox-kontroller är miljövänliga

0 Shares

Microsoft älskar att släppa specialutgåvor av sina Xbox-kontroller med roliga färger och mönster, och uppenbarligen tycker konsumenterna verkligen om att köpa dem. När allt kommer omkring, om dessa kontroller inte sålde bra, är det tveksamt att Microsoft skulle bry sig om att fortsätta lägga ut dem. Är dessa specialkontroller bara pengar? Säker. Men hej, om folk tycker om dem, så var det

Idag tillkännager Microsoft två nya specialutgåva Xbox One-kontroller – Electric Volt och Daystrike Camo. Båda ser väldigt coola ut, men jag råkar föredra det förra – det gröna påminner mig om smaskiga Mountain Dew. Färg och design åt sidan, dessa kontroller är extra speciella, eftersom de också är miljövänliga. Du förstår, detta är den första Xbox-hårdvaran någonsin som produceras med återvunna hartser efter konsumenten. Med andra ord håller Microsoft vissa plaster, som gamla cd-skivor och vattenkannor, utanför deponierna. Trevlig.

“Inspirerad av den energi och livskraft som ofta finns i atletisk klädsel och sneaker-design, är Xbox Wireless Controller – Electric Volt den nyaste färgen i den nuvarande generationen Xbox-kontroller. Det högvisande gula toppfodralet slår hårt mot den mattsvarta hybrid D -platta medan det vita bakfodralet ger ännu mer dimension till designen. Strukturerat grepp på stötfångare, utlösare och bakfodral hjälper till att ge större kontroll genom varje spelsession, förklarar Navin Kumar, Director of Product Marketing, Xbox.

LÄS OCH: Opera Touch får namnbyte på iPhone

Kumar säger vidare: “Med en palett av djupa röda, i kombination med grått och svart, ger Daystrike Camo en streetwear-känsla till ditt spel. Det innehåller också funktioner som standard för de nya Xbox Wireless Controllers som Share-knappen, hybrid D-pad och texturerat grepp på avtryckarna. För första gången någonsin innehåller Daystrike Camo Special Edition texturerat grepp över hela stötfångarens övre yta för att hålla ditt grepp låst och i mål. “

Är du angelägen om att köpa en av dessa miljövänliga styrenheter? Tack och lov behöver du inte vänta länge för att köpa dem här. Electric Volt-modellen kan fås den 27 april för $ 65, medan Daystrike Camo kommer att finnas tillgänglig den 4 maj för bara $ 5 till.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares