Microsofts sökmotor Bing förklarar prins Philip död … men det är han inte

0 Shares

Jag vet att det har sina fans, men jag har alltid tyckt att Microsofts sökmotor är lite, ja, skräp. Delvis har mina åsikter om det bildats av flera års användning av Google. Jag får de resultat jag förväntar mig när jag skriver in något i det, men det gör jag inte när jag använder Bing.

Storbritanniens prins Philip har varit på sjukhus nyligen – vilket inte är en enorm överraskning eftersom han är 99 år gammal. Han genomgick ett hjärtprocedur på ett befintligt tillstånd och återhämtar sig för närvarande på King Edward VII’s Hospital i London. Läkare där säger att han mår bra. Bing har å andra sidan förklarat honom död.

Kanske vet Bing mer än vi, men om du gör en sökning efter “Prince Philip” på Microsofts sökmotor är informationsrutan på honom som visas längst upp till höger en användbar biografi med födelsedatum och födelseort under.

Under det står det faktiskt att han dog 2021 på King Edward VII’s Hospital, vilket utan tvekan kommer att bli en chock för drottningen och andra medlemmar i kungafamiljen.

Han kanske inte har den bästa tiden just nu, med tanke på Harry och Meghans explosiva Oprah-intervju, men för närvarande lever han fortfarande mycket, trots vad Bing skulle säga.

0 Shares