Microsofts Windows 1.0 / Stranger Things-koppling blev precis främmare

0 Shares

Microsoft har kört en underhållande serie tweets på sina Windows-sociala konton. Det tillkännagav Windows 1.0 tillbaka den 1 juli och följde sedan upp det under hela veckan med ytterligare Windows 1.0-bilder och videor.

Medan vissa människor och några nyhetssidor till synes var förvirrade av flytten var det klart från början för många av oss att det var en Stranger Things 3-koppling, eftersom den nya säsongen är inställd 1985, samma år att Windows 1.0 anlände. Men även om varje ny tweet har gjort länken tydligare innehåller dagens också en spännande twist.

För självständighetsdagen publicerade Windows-teamet en bild från en Stranger Things-episod som återges i Windows 1.0, vilket ytterligare bevisar länken mellan dess serie av retorier och den populära sci-fi-showen från 80-talet.

Dagens videoskärm visar laddning av Windows 1.0, men under det finns Netflix-logotypen och kommandot (om du var tillräckligt snabb för att upptäcka det) till “Watch Stranger Things 3”.

Hittills så uppenbart. Men den tweeten åtföljs också av det spännande meddelandet:

Innan vi går vidare, är du säker på att du är redo att veta var? .— ..- .- .. -.– / — ..

Morse-koden översätts till “8 juli”, men den nya säsongen av Stranger Things sjönk den 4 juli, så vad har Microsoft planerat på måndag?

Jag antar att vi kommer att ta reda på det då.

Tankar nedan tack.

0 Shares