Microsofts Your Phone-app kan nu visa, skicka och ta emot SMS från Android på din dator

0 Shares

Microsofts nya Your Phone-app låter dig synkronisera innehåll direkt från en telefon till en Windows 10-dator. Den ursprungliga versionen, som först var tillgänglig bara för Windows 10 Insiders, sedan – av misstag – för alla, och sedan för Insiders en gång till, tillät bara Android-användare att få tillgång till sina telefons foton på Windows 10, men det har nu uppdaterats för att göra det mycket mer användbart.

Släppt som en del av den nya Fast ring Insider Build 17755, den uppdaterade appen låter dig göra mycket mer, och det finns äntligen lite kärlek för iOS-användare.

Microsoft säger om den uppdaterade appen:

Du behöver inte gräva för att din telefon ska sms. Lämna den i fickan, väskan eller väskan. Din telefonapp ger dig omedelbar åtkomst till dina senaste foton och texter från din Android-telefon. Ta en bild på din Android, se den på din dator. Det är bara lättare. SMSa dina vänner, gruppmeddelanden och skriv med ett tangentbord – Din telefonapp låter dig visa, skicka och ta emot SMS från din Android på din dator.

Det finns några sätt du kan skriva från din dator. Vi nämnde möjligheten att skriva med ett tangentbord, det uppenbara. Men vad sägs om att skriva ett svar? På enheter med penna kan du använda din digitala penna för att fokusera nära textfältet i telefonappens meddelanden. Bläck ett meddelande och se hur ditt nya bläck konverterar till text och skickar. Eller försök att bara använda din röst för att diktera ett meddelande (endast amerikansk engelska just nu). Tryck på Windows-tangenten + H för att starta diktering. Välj mikrofonknappen på ett tangentbord. Använd diktering för att underlätta textinmatningen.

För att komma igång måste du länka din Android-telefon till din dator via din telefonapp. Du kommer att få en app från Microsoft, som du måste ladda ner till din telefon och följa installationsstegen. Du måste köra Android 7.0+ för detta.

Appen är också tillgänglig för Insiders som är i Skip Ahead som kör 19H1-builds.

För iPhone-användare säger Microsoft:

Din telefonapp hjälper dig att länka din telefon till din dator. Surfa på webben på din telefon och skicka sedan webbsidan direkt till din dator för att fortsätta där du slutade för att fortsätta vad du gör – läs, titta på eller bläddra bland alla fördelarna med en större skärm. Med en länkad telefon är det bara en del att fortsätta på din dator.

0 Shares