Microsofts Your Phone-app låter dig nu styra musik på din Android-enhet direkt i Windows 10

0 Shares

Om du använder Windows 10 och har en Android-telefon som stöds är Microsofts Your Phone en fantastisk app att ha eftersom den överbryggar klyftan mellan dina olika enheter.

Microsoft har lagt till ett antal nya funktioner i appen över tid, vilket gör den ännu mer användbar och idag tillkännager den att den lägger till möjligheten att styra dina Android-musik- och ljudappar med den. Med andra ord kan du komma åt och styra ljudapparna som spelas från din telefon direkt i Windows. Dina låtar förblir synkroniserade mellan din telefon och PC, och du kan också växla mellan flera källor i spelaren.

SE ÄVEN:

Microsoft listar följande funktioner:

Se och interagera med ljudapparna som spelas från din smartphone. Ljudtitelinformation visas och förblir synkroniserade med vad som spelas på din telefon. Styr dina spår från din dator, inklusive uppspelning, paus, föregående / nästa. Växla mellan flera källor med hjälp av rullgardinsmenyn i ljudspelaren.

Det finns några krav att vara medveten om. Du kommer behöva:

En dator som kör Windows 10 oktober 2018 Update eller senare. Android-telefon med 7.0+. Appar som stöder mediekontroller i deras Android-aviseringar. Några exempel på populära appar som stöds är Spotify, Pandora, Amazon Music, Google Play Music, YouTube Music, Xiami Music och Google Podcast.

Visa ljud som spelas för närvarande från min telefon kommer att vara aktiverat som standard i inställningarna för din telefon-app om dina telefonaviseringstillstånd beviljas. Enskilda ljudappar kräver behörighetsaviseringar som beviljas på din Android-telefon. Slå igenom dessa Android-inställningar> Meddelanden> välj ljudappen> aktivera aviseringar.

Oundvikligen rullar funktionen gradvis ut, så det kan ta några dagar innan du ser den.

Det finns också några kända problem att vara medveten om:

Vissa ljudappar stöder “Föregående spår” och andra kan stödja “Spola tillbaka spår.” YouTube-video och Audible stöds för närvarande inte.

0 Shares