Minecrafts Beta ‘Better Together’ låter dig spela med vänner över Windows 10 och Android-enheter

0 Shares

Minecraft

Minecraft-fans kan spela det Microsoft-ägda spelet på en mängd olika plattformar, inklusive PC, Android, iOS och konsol.

Det är jättekul som det är, men sakerna håller på att bli ännu bättre, från och med idag släpper Microsoft en beta som låter dig spela spelet med vänner över olika enheter.

Dagens “Better Together Update” är tillgänglig på Windows 10 PC och Android. Det kommer också att finnas en betaversion på Xbox One de kommande dagarna.

Uppdateringen är utformad för att förena konsol-, mobil- och Windows 10-PC-versionerna av spelet under en enda Minecraft-upplaga som kommer att inkludera oändliga världar, community Marketplace och (i sinom tid) community-servrar.

Det är inte allt. Tillkännagivande av beta, Minecraft säger:

“Better Together Update” ger också den största samlingen av nya funktioner någonsin till spelare på Bedrock Engine-plattformar (mobil, Windows 10). Spelare kommer att märka det mycket efterlängtade och mycket efterfrågade målat glas, fyrverkerier, PARROTS SOM DANS, anpassningsbara banderoller, rustningsställ, jukebox och musikskivor, receptbok och raviner. För multiplayer har vi lagt till möjligheten för värdar att ställa in spelarbehörigheter och värdalternativ, tillsammans med andra användbara verktyg. Och sist men absolut inte minst, vi har lagt till möjligheten för spelare att dela sina skapelser i 3D genom att ladda upp 3D-modeller från spelet direkt till Remix3D.com!

För att komma igång, följ helt enkelt Microsofts instruktioner:

Xbox One / Windows 10

Du måste äga den digitala versionen av spelet. För betaversionen stöds inte skivägare – förlåt!

Gå med i Minecraft Beta på Windows 10 eller Xbox One:

    Gå till Store-appen på Xbox One eller en Windows 10-dator. Sök efter Xbox Insider Hub-appen. Ladda ner och installera Xbox Insider Hub. Starta Xbox Insider Hub. Navigera till Insider-innehåll> Minecraft Beta. Välj Gå med. Ha kul och hitta buggar!

Android

Gå hit för en sammanfattning av hur du får tillgång till betas på Android.

0 Shares