Monster Superstar Bluetooth-högtalarrecension

0 Shares

Monster har precis släppt sin nya Superstar-modell Bluetooth-högtalare. Minilådan bär Monster-namnet, men lever det upp till deras anständiga bassljud? Tja, lång historia kort, det gör det, men det missar märket.

Monster Superstar Bluetooth-högtalaren är liten och lätt nog att bära i en väska. Flera stilar finns tillgängliga. Den som vi fick för att checka ut var svart och grå, även om det finns ett antal färger som du kan ersätta den gråa för såväl som en ljus neonblå version.

monster superstar Bluetooth-högtalare 2

Den har två små fullrange högtalare på vardera sidan av de större två basradiatorerna i mitten. En fin touch till högtalaren är att den kan ställas upp eller läggas på ryggen. Ljud kan fortfarande lämna högtalaren fritt, och den extra basen mot en yta hjälper verkligen.

De flesta akustiska spår låter smidiga när de spelas, men det finns viss distorsion vid högsta volymer. Bassier EDM-spår förvränger verkligen, vilket är konstigt för Monster som vanligtvis skräddarsyr sina produkter till bashuvudet bland oss. Som sagt missade jag märket lite men övergripande ljudkvalitet, så länge det inte är sprängt är bra. Men detta kan förväntas från mindre kompakta högtalare.

monster superstar Bluetooth-högtalare 3

Det finns ett inbyggt batteri som laddas via en mikro-USB-anslutning som medföljer. Den inbyggda mikrofonen är faktiskt väldigt tydlig och kan vara bra för en konferens typ. Det är också stänkbeständigt vilket också skyddar det från vatten, men det är inte helt vattentätt.

För ett bärbart högtalarmonster känner jag att jag har gjort ett okej jobb. Det är lätt och låter bra vid lägre volymer. Det fylls inte i rum, men för fin bakgrundsmusik lyser Monster Superstar verkligen. Det säljs för närvarande till cirka 99,99 £ vilket jag tror är väldigt rättvist för vad du får. Du hittar mer information på Monster-webbplatsen.

0 Shares