Moto E5 Plus för Indien lanseras den 10 juli kommer exklusivt att finnas tillgängligt från Amazon

0 Shares

Moto E5 Plus är klar för lansering i Indien den 10 juli och kommer exklusivt att finnas tillgängligt via Amazon, hävdade det Lenovo-ägda företaget i en ny video. Med detta kommer Motorola-budgetområdet att vara komplett i det land som tidigare har sett lanseringen av Moto E5 och E5 Play.

Medan alla tre modellerna gäller för budgettelefonsortimentet, är höjdpunkten i E5 Plus dess stora skärm – 6-tums – tillsammans med det enorma 5.000 mAh-batteriet. Företaget avslöjade också att telefonen kommer att stödja Turbo-laddningstekniken för att möjliggöra att det enorma batteriet fylls riktigt snyggt. Det ger verkligen en trevlig funktion eftersom större batterier naturligtvis tar längre tid att fylla på. Dessutom, med 5000 mAh till ditt förfogande, kan du förvänta dig att telefonen ska hålla mer än en dag bekvämt på en enda laddning.

Resten av specifikationerna inkluderar en Snapdragon 435-processor som fungerar i konjugering med Adreno 505 GPU. Det kommer också att finnas ett 3 GB RAM-minne för att påskynda saker medan 32 GB ROM kommer att ta hand om dina lagringskrav. Och om det bara inte räcker, finns det ytterligare 256 GB lagringsutrymme som kan läggas till externt via microSD-kort.

Som redan nämnts är dessutom en 6-tums IPS LCD-skärm som utgör fronten. Skärmen lyser upp med 1440 x 720 pixlar vilket kan tyckas ganska blygsamt i en ålder av pixelrika skärmar men borde vara tillräckligt med tanke på det prissegment det sannolikt kommer att lanseras i. Skärmen överensstämmer med bildförhållandet 18: 9 som är så mycket på modet just nu.

Om vi ​​flyttar bakåt kommer det att finnas en 12 megapixelkamera med en lins med en bländare på f / 2.0. På baksidan finns också Motorola M-logotypen som också fungerar som fingeravtryckssensorn. För selfiemissbrukare finns det också en 8 megapixel främre kamera.

När det gäller priset avslöjar Amazon-sidan för telefonen inget av det, men rykten säger att den nya E5 Plus kommer att prissättas runt Rs. 10k mark. Vi fick vänta till omkring 10 juli för att fullständiga detaljer ska dyka upp.

0 Shares