Motorola Moto E – £ 90-smarttelefonen som inte kryper på specifikationerna

0 Shares

Om du har en kort budget eller behöver en reservlur har vi just hittat din nästa telefon.

Moto E följer Moto G: s starka arbete med att tillhandahålla kraftfulla inre och imponerande design i en Android-telefon för massorna. Om du inte vill skjuta ut £ 500 en gång om året för en flaggskeppsenhet men vill ha Android senaste klockor och visselpipor kan det vara din perfekta enhet.

Designmässigt tar 4.3in Moto E ledtrådar från sin föregångare med en tjock men vänlig byggnad. Färgglada utbytbara ryggar – Motorola Shells – betyder mer än 20 färg- och strukturkombinationer för att hålla Moto E frisk.

Det matchar också Moto G-specifikationen för spec i de flesta fall: den kör Android KitKat ur lådan, microSD-expansion till 32 GB och bara ett lite mindre 1980 mAh-batteri. Liksom Moto G har den en 5MP bakre kamera.

LÄS MER: Hands on med Moto E

Moto E är dock inte utan kompromisser. Den stora är dess reducerade upplösning 4,3 tum qHD (960×540) skärm – även om Motorola kan skryta med att det är bäst i klassen med en 256ppi upplösning (300ppi eller bättre anses i allmänhet ge oundvikliga pixlar) kommer Moto G: s 4,5in 720p (1280×720) skärm att erbjuder skarpare bilder. På den positiva sidan får Moto E fortfarande Gorilla Glass-skydd och en fingeravtrycksbeständig beläggning.

Det är också lite av ett dopp i kraft, med en 1,2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200-processor och 1 GB RAM som kör showen, jämfört med Moto G: s fyrkärniga Snapdragon 400. Detta borde inte vara för mycket av en oro dock – med färre pixlar att trycka runt har det mycket mindre arbete att göra. Inbyggd lagring är också en måttlig 4GB, så du vill göra ett microSD-kort ett tidigt köp.

LÄS MER: Motorola Moto G recension

0 Shares