Motorola Moto G recension

0 Shares

Varje gång du vänder dig nuförtiden är det omöjligt att inte stöta på en blödande smartphone. Du känner till typen – fullpackad med fyrkärniga processorer, GB RAM, megapixlar och skyhöga ppi-räkningar, det har aldrig varit en bättre tid att vara ett tekniskt huvud.

Utanför A-listan över avancerade smarttelefonkändisar som iPhone 5s, Galaxy S4, Note 3, LG G2 och HTC One har tillverkare försökt rulla ut billigare mellantelefoner för att fresta gadgeteers på en budget, liksom som konsumenter som helt enkelt är nöjda med en telefon som tar bilder som inte ser ut som om de är etsningar i en potatis.

Även om det låter tillräckligt enkelt har dessa mellanklasserbjudanden (tänk Galaxy S4 Mini och HTC One Mini) alltid känts lite, ja, halvbakade bredvid deras snyggare, mer framgångsrika äldre bröder.

Även om det är att förvänta sig med tanke på deras lägre prispunkt, har vi ännu inte stött på en icke-flaggskeppssmartphone som kan hålla huvudet stolt utan att känna att det vissnar i syskonets skugga. Tills nu.

Med en prislapp som försvårar specifikationsbladet låter Moto G nästan för bra för att vara sant. Ska Motorola ormolja för massorna? Otroligt nog, nej.

0 Shares