Motorola Moto G5S Plus pris- och specifikationsdetaljer läckt ut

0 Shares

Det kommande mellanklassutbudet från Motorola, Moto G5S Plus förväntas lanseras senare i år. Nu har ny information om den efterlängtade smarttelefonen dykt upp på webben.

Till att börja med har påstådda framställningar på framsidan och baksidan av enheten dykt upp online och visar upp två färgvarianter av smarttelefonen. Mot bakgrund av de läckta bilderna kommer Moto G5S Plus sannolikt att ha en dubbla kamerainställning på baksidan. Detta överensstämmer med tidigare rapporter som tippar på två 13MP-sensorer med dubbeltonblixt och LED-blixt, tillsammans med autofokus. Det är också värt att notera att enligt den läckta bilden kommer dubbla kamerainställningen att vara inrymd i en cirkulär modul.

Moto G5S Plus Specifikationer och prisrykten

Enligt de senaste rapporterna sägs att handenheten har en 5,5-tums Full HD-skärm. Det kommer att finnas två versioner av smarttelefonen, en med 3 GB RAM tillsammans med 32 GB lagringsutrymme, medan den andra kommer att packa 4 GB RAM med 64 GB inbyggt lagringsutrymme. Det sägs också stödja microSD-utökningsbarhet upp till 256 GB. Under huven är det troligt att enheten har en octa-core-processor, även om en exakt modell av chipset fortfarande är okänd.

Andra funktioner som förväntas inkluderar en fingeravtrycksläsare på framsidan tillsammans med en 5MP framåtvänd skytt för selfies. När det gäller operativsystemet kommer enheten att köra Android 7.1 Nougat out-of-the-box. Dessutom sägs det att telefonen har ett 3068 mAh-batteri, något större än det 3000 mAh-batteriet som finns på Moto G5 Plus. På andra håll föreslår källor också att Moto G5S Plus kommer att sälja i intervallet $ 293 till $ 310.

Tillsammans med Moto G5S Plus förväntas Motorola också tillkännage en mindre version av handenheten – Moto G5S. Handenheten sägs ha samma uppsättning specifikationer, förutom skärmstorleken som förväntas vara 5,2 tum.

0 Shares