Motorola Moto G6 är den senaste exklusiva Amazon Prime-telefonen

0 Shares

Amazon Prime Exclusive Phone-programmet är något jag rekommenderar starkt till alla som letar efter en prisvärd smartphone. Om du har Amazon Prime (och vem inte, nuförtiden?) Kan du få Android-enheter av hög kvalitet till bottenpriser. I en värld där företag som Apple tar ut $ 1000 och mer för vissa smartphones är det trevligt att veta att du kan få en underbar enhet till en bråkdel av det priset.

Idag presenterar Amazon den senaste Amazon Prime Exclusive Phone och jag tror att den är min favorit än. Motorola Moto G6 ser vacker ut och har utmärkta specifikationer. Det är en väl avrundad smartphone till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Den har även unikt Alexa-stöd inbyggt i strömbrytaren. Bäst av allt är att den är upplåst och kompatibel med alla fyra stora USA-mobiloperatörer – T-Mobile, AT&T, Verizon och Sprint.

“Endast tillgängligt på Prime Exclusive Moto G6, kunder kan enkelt komma åt Alexa på ett helt nytt sätt. Dubbeltryck bara på strömbrytaren när telefonen är upplåst och be Alexa spela musik, ge nyheter, kontrollera vädret och mycket mer mer. Kunder kan också trycka på Amazon Alexa-ikonen i favoritfältet, eller så kan de ställa in Alexa som deras standardassisteringsapp som kan nås med ett långt tryck på hemknappen, säger Amazon.

LÄS OCH: LG K30 är den senaste Amazon Prime Exclusive Phone

Amazon delar följande viktiga specifikationer och funktioner.

5,7-tums Full HD + Max Vision-skärm med 18: 9 bildförhållande Qualcomm Snapdragon 1,8 GHz oktakärnprocessor 3 GB RAM 32 GB intern lagring, med möjlighet att lägga till upp till 128 GB mer via microSD-kort Dubbla bakre 5MP och 12MP kameror för porträtt av studiokvalitet 8MP framåtvänd kamera med LED-blixt för vidvinkel selfies Android Oreo (8.0) Ett 3000 mAh batteri plus en TurboPower-laddare, vilket ger dig timmars batteritid från laddningsminuter

Så, hur mycket kostar Motorola Moto G6 under Amazon Prime Exclusive Phone-programmet? Bara 234,99 USD. Du kan köpa den direkt här nu. Den finns för närvarande endast i svart, men Amazon lovar en “Oyster Blush” -färg i framtiden. Tänk på att Amazon inte längre lägger ut annonser på låsskärmen, men förinstallerar några av sina egna appar.

0 Shares