Motorola Moto X + 1 med en 5.2in 1080p-skärm och 12MP-kamera kan vara på väg

0 Shares

Stuff kallade Moto X den bästa telefonen Motorola någonsin har producerat, och det är därför vi är glada att se rykten om dess efterträdare växa upp online.

Den preliminärt namngivna Moto X + 1 har dykt upp på riktmärket GFX-bänk med ett XT912A-modellnummer. Även om detta är ett identiskt modellnummer till den befintliga Moto X, är specifikationer som tyder på att vi tittar på en nyare, förbättrad telefon.

Till att börja med pekar specifikationerna på en 5.2in 1080p-skärm och en fyrkärnig Snapdragon 800-processor.

Det är ett stort hopp upp från 4,7-tumsskärmen och dual-core-processor i den nuvarande Moto X. De nyare specifikationerna bör hålla kraftiga Android-fans glada, trots att den senaste Snapdragon 801-processorn inte finns i HTC One (M8), Samsung Galaxy S5 och Sony Xperia Z2.

1,7 GB minne pekar sannolikt på 2 GB RAM, medan en 12MP-kamera potentiellt skulle kunna prestera bättre än Moto X: s genomsnittliga 10MP-erbjudande, som erbjöd bra (men inte enastående) foton i vår recension.

Moto X har fått beröm av Android-trogna för att de till stor del håller fast vid Android-upplevelsen med bara några få riktigt användbara tweaks, som den alltid pågående Google Now-röstaktiverade sökningen och Active Display-aviseringar som visar detaljerade viktiga meddelanden när den är i står fast vid.

Det kommer att bli intressant att se om Motorola kommer att hålla fast vid samma minimalistiska formel med tanke på att det nu ägs av Lenovo, som gillar att slå på en hel del mer Android-anpassning på sina enheter.

Det är allt vi har för nu, men vi kommer att hålla dig i ögonen med alla de senaste nyheterna när och när vi får det.

LÄS MER: Motorola Moto X recension

[GFX Bench via CNET]

0 Shares