Motorola Moto X recension

0 Shares

Moto X är mycket anpassningsbar. Moto Maker-webbplatsen låter dig beställa en personlig handenhet och välja mellan en av två främre färger, 18 bakfärger och sju accentfärger. Du kan också skriva ut ett anpassat meddelande på telefonens baksida och välja mellan 16 GB och 32 GB lagringskapacitet. Handenheten byggs åt dig i USA och skickas gratis på mindre än fyra dagar.

Att köpa i butiken begränsar dig till en av två färger (vit eller svart) och en kapacitet på 16 GB. Vi fick en standardvit 16 GB AT & T-modell för granskning, vilket naturligtvis är synd, men vem ska vi klaga på?

Det är en robust byggd telefon med en solid tvådelad konstruktion och en HTC One-stil böjd rygg (gjord av Kevlar) som sitter tätt och bekvämt i din hand. Gorilla Glass-fronten skärm går nästan kant till kant, vilket gör X mindre än andra 4.7in telefoner som Google Nexus 4. I grund och botten är detta en telefon som är utformad för alla handstorlekar, och du behöver inte jätte målvakt köttplattor för att hålla det bekvämt. Det väger ganska genomsnittligt 130 g.

Som med de flesta avancerade Android-telefoner är de enda fysiska kontrollerna en ström / hem-knapp och en volymvippa, båda placerade på höger kant.

0 Shares