Motorola Moto Z3 Play och G6 Play är de nyaste Amazon Prime exklusiva telefonerna

0 Shares

Ett Amazon Prime-medlemskap är en bra sak, speciellt om du utnyttjar alla dess erbjudanden. Den gratis 2-dagars frakt i sig gör det värt för många, men Prime Video-streamingtjänsten sätter det över kanten – det finns så många fantastiska filmer och tv-program tillgängliga, du kan enkelt avstå från Netflix för att spara pengar. Efter Amazons förvärv av Whole Foods kan medlemskapet till och med ge dig rabatter på matvaror – bara i vissa delar av landet för tillfället. Det finns ännu fler förmåner, så i slutändan är Amazon Prime värt kostnaden, även efter den senaste prisökningen.

En av mina favoritförmåner för medlemskap är dock Amazon Prime Exclusive Phone-programmet. Om du inte är bekant är det här Prime-medlemmar kan få rabatter på Android-smartphones av hög kvalitet. Det finns en liten avvägning för besparingarna – vissa Amazon-appar och widgets är förinstallerade på enheten, inklusive Alexa. Med det sagt är användningen av appar valfri, så det borde verkligen inte vara en stor sak. Uppriktigt sagt är jag säker på att vissa hardcore Amazon-användare kommer att tycka att det är ett plus att ha apparna. Idag går två nya Motorola-telefoner med i det ovannämnda programmet – avancerade Moto Z3 Play och den prisvärda Moto G6 Play.

Läs också:

Amazon delar följande beskrivningar av Motorola-enheterna.

Moto G6 Spela med Alexa har en 5,7-tums LCD HD + -skärm, en 13MP bakåtvänd kamera och 5MP framåtvänd kamera, Android O och en fingeravtryckssensor. Den levereras med 3 GB RAM, 32 GB internt minne med stöd för upp till 128 GB mer med ett micro SD-kort och finns i Deep Indigo. Alexa är åtkomlig genom att dubbeltrycka på strömbrytaren när enheten är upplåst eller genom att trycka på Amazon Alexa-ikonen i favoritfältet. Kunder kan också ställa in Alexa som standardassistentapp, tillgänglig med ett långt tryck på hemknappen.

Moto Z3 Play med Alexa levereras med en 6-tums Full HD + Super AMOLED-skärm, dubbla 12MP och 5MP bakåtvända kameror och en 8MP framåtvänd kamera, Android O (8.1) och en fingeravtryckssensor. Den har 4 GB RAM, 64 GB intern lagring med stöd för upp till 2 TB mer med ett micro SD-kort och levereras med ett Moto Power Pack Mod. Under en begränsad tid kan kunder som köper en Moto Z3 Play också få en Moto Smart-högtalare med Amazon Alexa som ger dem åtkomst till Alexa Hands-Free utan extra kostnad. Alexa är också tillgängligt genom att dubbeltrycka på strömbrytaren när enheten är upplåst, eller kunder kan ställa in Alexa som standardassistentapp, tillgänglig med ett långt tryck på hemknappen.

Båda telefonerna börjar levereras från Amazon den 29 juni, men du kan förbeställa från och med idag. Moto G6 Play kostar bara 189,99 dollar och du kan reservera din här här. Den premium Moto Z3 Play är en hel del mer pengar till $ 449,99 – du kan få det här. Bäst av allt är att båda enheterna är olåsta och fungerar med alla fyra stora mobiloperatörer i USA – T-Mobile, Verizon, AT&T och Sprint. Moto Z3 Play levereras också med en gratis Motorola Alexa-högtalare under en begränsad tid.

0 Shares