Motorola MPx220 recension

0 Shares

Låt oss säga – i detta exempel – att du har en Windows XP-dator, en förkärlek för musslor och en hård lojalitet mot Motorola-telefoner. En av dina husdjurshatar i livet råkar vara den konstiga vippomkopplaren på C500 och du älskar att vara ansluten till MSN Messenger 24/7. Vilken lycklig tillfällighet! Vi har bara telefonen för dig.

Detta är Motos andra ansträngning på en Windows Mobile-smartphone, och det är en enorm förbättring av den ursprungliga, buggiga MPx200. Den har samma huvudsakliga försäljningsställen – Pocket Outlook och oöverträffad PC-endast-synkronisering – som sin föregångare, men det lägger till en 1,3 MP-kamera, Bluetooth och mycket bättre två dagars batteritid.

Bra ergonomi, inte så bra funktioner

Den goda nyheten är att det är en ergonomisk framgång. Telefonen är bekväm att skvallra på, har en lätt nav-pad och ganska fickvänliga dimensioner. Det finns också en användbar extern färgdisplay, en LED-fotoljus för snaps och en lättåtkomlig Mini SD-kortplats på sidan.

Nackdelen är att telefonen har tagit så lång tid under graviditeten att den nu ser lite daterad ut. Designen är ho-hum och generisk – den stubbiga antennen hjälper inte – och skärmen ser tråkig ut jämfört med den kommande

Orange C550.

Vårt andra nötkött är smarttelefonversionen av Windows Mobile – den flyttas så långsamt att Series 60 nu grundligt aces det för användbarhet och programvara från tredje part.

0 Shares