Motorola V3x recension

0 Shares

Ta en ikonisk mobil, ladda den med multimediafunktioner och försök att inte tappa glansen. Eftersom köttfärslimpa inte brukar grumla är två av tre inte dåliga.

Det är inte så att 3G-versionen av Razr är inelegant; det är det där V3-chassit var elegant metall, här är det otäckt plast, och medan V3 var smakfullt minimal ser det på något sätt noga ut. Det verkar också lite uppblåst, men det packar mycket mer eldkraft.

Det kan packa fler funktioner, men det måste träffa gymmet

Det här är en 3G-telefon, det finns en 2megapixel-kamera – med närbildsläge – för allmänna bilder och en bild på insidan för videosamtal. Ursprungligen skulle du bli förlåtad för att tro att detta knappast är en musiktelefon: det finns inget minneskort buntat i lådan, även om det finns plats för ett TransFlash-kort begravt i batterifacket.

Att få musik till V3x är ett enkelt fall att ansluta USB-kabeln och sedan dra och släppa – det behövs ingen extra programvara.

Trådlös stereo – till ett pris

Förutom volymen finns det inga dedikerade kontroller – du måste använda D-pad för att spela, pausa osv. Ändå får du lyxen av A2DP för att ansluta ett stereo Bluetooth-headset.

Motorola är inte känt för att ha det mest vänliga menysystemet och det här är lite bättre än tidigare modeller, även om åtminstone den skarpa skärmen betyder att allt ser bra ut.

Om du vill ha en anständig mediatelefon som inte är så tuff mot ögonen, kanske det här passar din räkning – men alternativet för trådlösa hörlurar är dess enda mördare. Dessutom kommer Motorolas HT820 Bluetooth-hörlurar att befria dig av ytterligare 50 £. De är bekväma men inte precis iögonfallande och det är en sak att ladda innan du går ut.

0 Shares