MSI GS60 Ghost Pro-spelbar bärbar dator tillgänglig på Flipkart från Rs. 1,29,900

0 Shares

MSI Gaming G-serien

Flipkart, Indiens största e-handelsföretag meddelade idag den exklusiva leveransen av bärbara datorer från MSI GS60 Ghost Pro-serien till indiska konsumenter. Det sägs vara världens smalaste och lättaste 15-tums spelbärbar dator tillverkad av MSI, Taiwans ledande spelvarumärke.

Den bärbara datorn drivs av en fjärde generationens Intel Core i7-processor, och det är förmodligen den första bärbara notebook-serien, som har en bredbilds-LCD-skärm och mörkt magnesiumlegerat chassi.

Den har en inbyggd SteelSeries-motor som möjliggör extrem anpassning tillsammans med Killer E2200 Game Networking, Dynaudio premium ljudautentisk trohet och Matrix Display.

MSI GS60 Ghost Pro fokuserar mest på spelcentrerade särdrag, dvs. det senaste Nvidia Geforce GTX 8707-grafikkortet och XSplit Gamecaster, som är redo att leverera en häpnadsväckande spelupplevelse till hardcore-spelare, fans och entusiaster.MSI GS60 Ghost Pro

Kalyan Krishnamurthy, SVP – Retail, Flipkart sade, ”Denna lansering förstärker vårt ständiga fokus på att introducera produkter i världsklass med innovativ teknik till den indiska kunden. Vi har alltid sett mycket dragkraft från det blomstrande spelgemenskapen i Indien. Med detta exklusiva partnerskap med MSI och lanseringen av MSI GS60 Ghost Pro-serien kommer vi att ge dem en spännande produkt som är en av de bästa i sin kategori. ”

I en kommentar till detta partnerskap sa Sam, MSI Notebook Head of Marketing, ”Vi är glada att kunna meddela den exklusiva lanseringen av MSI GS60 Ghost Pro-serien på Flipkart. Med Flipkarts omfattande erfarenhet av spelmarknaden kommer detta partnerskap att hjälpa oss att nå den enorma spelgemenskapen över hela Indiens längd och bredd. ”

Han tillade också – ”MSI GS60 Ghost Pro-serien har designats och utvecklats för att glädja alla spelare med sina avancerade och anpassningsbara funktioner. Vi har sett många människor som köper MSI-datorkomponenter på Flipkart och är övertygade om att den här serien kommer att bli en stor framgång bland spelgemenskapen i detta land. ”

Tekniska specifikationer för MSI GS60 Ghost Pro-serien:

MSI GS60 Ghost Pro-serien

Pris och tillgänglighet:

Denna premium MSI-bärbara dator har endast gjorts tillgänglig på Flipkart från 7 september och har en prislapp på Rs. 129.900. De finns i 3 olika konfigurationer. MSI-spelböcker sprids till Indien genom MSI: s officiella handlare Acro Engineering.

0 Shares